my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Archiv článků

Rákoska (2)
Rákoska je symbolem přísnosti, striktnosti a konec konců i jednoho velkého odvětví BDSM - spankingu. Přinášíme vám druhou část seriálu o tomto fascinujícím nástroji.
Rákoska (1)
Rákoska je symbolem přísnosti, striktnosti a konec konců i jednoho velkého odvětví BDSM - spankingu. Přinášíme vám první část seriálu o tomto fascinujícím nástroji.
Trnka prchá po vodě
Včera si sekerník Šimon koupil na trhu krásnou, ale zlobivou otrokyni Trnku. Už cestou domů mu utekla, ale chytil ji, přivedl domů a potrestal prutem na holou. Přesto hned znovu utekla...
Podvečerní pohádka
Opět je tu dlouho očekávaný večer, na který se již spoustu dní těším a představuji si, co se mnou asi budeš provádět tentokrát? Máš vážný, klidný výraz a přímý pohled očí – kvůli kterému se někdy ještě stále dokážu červenat.
Na dovolené
Když si dvě kamarádky vyrazí na dovolenou k moři, může to skončit všelijak. Pokud se nepohodnou o pohledného mladíka, tak klidně i F/F spankingem.
Exponát
Kolik slz a potu se do jejího dřeva asi vsáklo. A teď si tu stojí a dlouho již neslyšela ani pláč, ani kletby. Dřevěná trestná lavice. Stojí v jedné z místností muzea a vnímá jen lhostejné pohledy návštěvníků. Lhostejné? No asi jak kdy, ten můj tedy určitě lhostejný není. Nemohu od ní odtrhnout oči. Žena s příjemným hlasem, která naši skupinu provádí, něco povídá a já jsem přesvědčen, že ona ze dřeva není.