my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Archiv článků

Tajit nebo netajit svou sexuální orientaci?
Na nedávné fetiš párty v Brně se v diskusi znovu otevřela otázka, do jaké míry tajit před rodinou, kolegy a okolí menšinové sexuální zaměření. Zavzpomínala jsem na dobu před šestnácti lety, kdy po živém vysílání „Tabu“ jsem druhý den měla na stole výpověď pro mravní kažení mládeže (učila jsem tehdy na střední škole), protože jsem veřejně přiznala svoji sadomasochistickou sexuální orientaci. Změnilo se něco od té doby?
R 666
Jela jsem tuhle vlakem a byla to ukrutná nuda. Tak jsem si pro potěšení napsala povídku. Takovou něžnou BDSM povídku, ani jedna rána v ní nepadne:-)
V kanceláři
Neschopní zaměstnanci, to je na zabití. A nebo minimálně na pořádný výprask, což už je pro čtenáře našeho serveru pravděpodobně představa o hodně zajímavější.
Přivítání
Zaslechla šramocení klíče v zámku a tak spěšně posbírala těch pár knih rozložených na zemi a pohodila je stranou do poličky. Její muž byl několik dní na služební cestě a teď se vracel domů. Nevěděla, jestli bude unavený po náročném jednání, nebo jestli mu chyběla tak jako on jí.
Rákoska (4)
Rákoska je symbolem přísnosti, striktnosti a konec konců i jednoho velkého odvětví BDSM - spankingu. Přinášíme vám čtvrtou a poslední část seriálu o tomto fascinujícím nástroji.
Rákoska (3)
Rákoska je symbolem přísnosti, striktnosti a konec konců i jednoho velkého odvětví BDSM - spankingu. Přinášíme vám třetí část seriálu o tomto fascinujícím nástroji.