my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Archiv článků

Vrena
Hlavně udělat na správce dojem, pomyslela si Vrena, když splétala své husté černé vlasy do copu. Protože, ať si kdo chce co chce říká, je lépe nechat správce na sebe mlsně koukat, než se dřít na zahradě. A krom toho... krom toho mi nebude proti mysli, když se zakouká trochu víc, pousmála se v duchu Vrena a posunula si ramínko haleny do strany. Tak, teď ještě poupravit sukni, škoda, že nemám nějakou lepší, a honem za správcem, celá naobědvaná čeládka se jistě dávno spokojeně rozlezla po zahradě i paláci, ale lépe nechat správce chvíli čekat a přijít trochu upravená...
Tajemství hradu Wolfburg
Tento příběh mi vyprávěla milá a inteligentní dáma na plese, který se koncem loňského roku konal u hraběte de C., který je mým i jejím vzdáleným příbuzným. Zprvu jsem pro její vysoký věk - a pro dnešní zálibu určitých dam ve fantaskních smyšlenkách - nebral její vyprávění vážně. Avšak v průběhu letošního roku jsem se přesvědčil o pravdivosti jejích slov, nebo aspoň o existenci osoby, o níž příběh vypráví. Chtěl jsem se tedy s touto duchaplnou ženou opět sejít, ale nechtěla již o této historii více slyšet. Rozhodl jsem se tedy dodat jejímu vyprávění literární charakter a uveřejnit ho.
Koňský pohled na víkendový sraz v Jizerkách
V den devadesátého čtvrtého výročí protržení přehrady v Desné zaplavila Jizerské hory jiná přírodní katastrofa. V malebném horském hotýlku se konal sraz úchyláctva, jmenovitě místnosti BDSM z chatu na Lidé.cz. Vzhledem k tomu, že se v rámci akce konaly i koňské závody, kterých jsem se účastnil, mohu nabídnout koňský pohled na celou záležitost.
Odevzdání
Erotická povídka, která vlastně ani moc erotická není. Přináší ale zamyšlení nad některými aspekty BDSM vztahů, o nichž se zpravidla příliš nemluví. První dílo nové a velmi slibné autorky.
Rally - 3
Dotýkal jsem se jí, zněžněla, dětsky kouzelná, stala se ženou a děkovala za to očima. Odnesl jsem ji do postele, jako dítě, položil jsem ji opatrně. "Budeš už spinkat broučku můj, viď má nejdražší, Lucifírku můj?" Usmála se, moje malá, šibalsky. "Ještě jsem si nevyčistila zoubky. A chci pohádku." "Tak syp, vyčurat a vyčistit zoubky. A vem si pyžamko, ať ti mám co svlíkat, až se probudíš!"