my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Paní a otrok

Tento text je součástí archivu BDSM.CZ.

Původní datum vydání: 20. srpna 2000, Autor: Lucius

Corellie vyšla z altánku mezi stinnými keři a pomalu prošla pečlivě udržovanou zahradou do chladivého otevřeného atria. Do večera bylo ještě daleko a slunce rozpalovalo vzduch. Corellie se nudila. Její manžel Maximus Rufus byl jako vládní úředník císaře Nerona odeslán vyřídit jakési záležitosti v Egyptě a Corellie musela zůstat několik měsíců sama v jejich venkovské vile v jižní Itálii.

Sedla si do křesla s výhledem na zahradu a kývla na svou otrokyni, která ji doprovázela: "Chci něco k osvěžení."

Otrokyně mlčky přikývla a odběhla. Zanedlouho vešel otrok, který přinášel malý stolek s ovocem, zákusky a chladivým vínem smíseným s vodou. Corellie se na něj se zájmem dívala. Byl to pohledný urostlý mladý muž. Jako všichni domácí otroci byl oblečený do krátké lehké tuniky bez rukávů a na nohou měl sandály. Její manžel ho koupil před svým odjezdem, aby doplnil domácí služebnictvo. Jeho věk odhadovala na pětadvacet let, takže mohl být o dva roky starší než ona. Líbila se jí jeho pěkná hlava s krátkými světlými vlasy, rovná pružná postava i opálené svalnaté ruce a nohy.

Otrok přistavil stolek k jejímu křeslu a uctivě poodstoupil, aby odešel. Zavadil přitom o roh stolku, který se trochu zakymácel. Z jeho leštěné desky sjela číše vyřezaná z jediného kusu achátu a roztříštila se o mramorovou podlahu. Corellie se rozzlobila. Číši dostala před časem jako dárek ke svým narozeninám. Mladý muž se jí docela líbil, ale převážil v ní hněv nad škodou, kterou způsobil.

"Ať přinesou trestnou kozu," obrátila se k své otrokyni, "dostane výprask."

Po chvíli byly střepy uklizeny a ve středu atria stála dřevěná trestná koza, na které byli trestáni provinilí mladí otroci.

"Přehněte ho nahého přes kozu," poručila. Mohla ho dát jen zmrskat po zádech svlečeného do půli těla a připoutaného ke sloupu, ale nedokázala odolat pokušení vidět ho nahého a trestaného jako nedospělého mladíka.

Dva otroci ho pevně chytili každý z jedné strany a třetí otrok ho rychle svlékl. Úplně nahého ho pak přehnuli přes kozu a připoutali za zápěstí i kotníky k jejím nohám. Corellie pocítila silné vzrušení při pohledu na jeho svalnaté nahé tělo v této bezmocné pozici, v níž nedobrovolně ukazoval vše, čím ho příroda obdařila.

"Můžete jít, potrestám ho sama," řekla.

Když s ním osaměla, pozorovala chvíli ladné linie jeho stehen a hýždí a všimla si, že je rovnoměrně opálený po celém těle. Pak k němu přistoupila zezadu a spočinula pohledem na jeho rozkroku. Protože byl připoutaný za kotníky ke koze, musel stát mírně rozkročený a mezi svýma nohama tak vystavoval svá těžká varlata a konec penisu. Krásný hřebec, pomyslela si Corellie a nemohla se nasytit tím pohledem. Přejela mu dlaní po pravé hýždi a pak si začala ukazováčkem pohrávat s jeho varlaty.

"Jsi panic ?" zeptala se. Odpověď byla předem jasná, ale líbilo se jí dát mu takovou ponižující otázku.

"Ne, paní," odpověděl.

Přejela mu prsty po vnitřní straně stehen a pak vzala do dlaně jeho visící varlata a potěžkala je.

"Kdy ses naposled miloval?" zeptala se a začala si pohrávat s jeho penisem.

"Před dvěma dny, paní," odpověděl.

Corellie si všimla, že dostává erekci. Pobaveně se ho zlehka dotýkala na citlivých místech, dokud neuviděla jeho ztvrdlý ztopořený penis v plné kráse. Pak vzala do ruky silnou pružnou rákosku určenou k trestání mladých mužů a s chutí ho s ní pořádně přetáhla.

"Jsi pěkný hřebec, ale potřebuješ sešvihat zadek," řekla s úsměvem a zlehka mu rákoskou přejela po zadku, na kterém se mu vybarvil dlouhý červený proužek. Jeho erekce zmizela.

S rozkoší znovu pohlédla na jeho urostlé tělo a popleskala ho dlaní po zadku stejným způsobem, jako se popleskává pes nebo kůň. Pohled na jeho rozkrok, svalnatá stehna a pevný, harmonicky klenutý zadek dokonale nastavený k výprasku ji silně vzrušoval.

Uchopila pevně rákosku, vzduchem se rozlehlo zasvištění a jeho tělem proběhlo zachvění a pouta se na okamžik napjala. Další rána a další a další dopadaly na jeho zadek a vpisovaly do něj úzké červené šlehy. Jeho tělo se po každém švihnutí trochu napnulo a Corellie slyšela tlumené syknutí, které signalizovalo účinnost trestu.

Vysázela mu dvacet ran a pak vzala do rukou krátké důtky. Původně ho nechtěla potrestat moc přísně, ale zdálo se jí, že při jeho postavě je výprask rákoskou málo citelný trest. Zdvihla důtky a přetáhla ho s nimi přetáhla přes obě půlky. S úsměvem zaregistorvala, jak hlasitě vydechl bolestí. S chutí mu důtkami zpracovávala zadek a občas ho škodolibě švihla tak, aby konečky důtek dopadly i do jeho rozkroku.

Odložila důtky, až když si byla jistá, že trest byl opravdu důkladný. Všimla si, že se mu svaly lehce lesknou potem. Pár dní bude asi spát raději na břiše, ale to mu neuškodí, pomyslela si. Musí vědět, co znamená dostat namrskáno. A potom, napadlo ji, bych si ho mohla někdy v noci zavolat do ložnice a přesvědčit se, jestli je tak výkonný, jak vypadá.