my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Přivítání

Zaslechla šramocení klíče v zámku a tak spěšně posbírala těch pár knih rozložených na zemi a pohodila je stranou do poličky. Její muž byl několik dní na služební cestě a teď se vracel domů. Nevěděla, jestli bude unavený po náročném jednání, nebo jestli mu chyběla tak jako on jí. Potají ale doufala, že druhá varianta je správná.

Když se dveře od bytu otvíraly, stála už připravená v předsíni. Neřekl nic, když odložil klíče na věšáček, ale když si klekla na zem aby mu pomohla sundat z nohou boty, téměř fyzicky na sobě cítila jeho pohled. Byla nervozní... Věděla, že si nesmí dovolit jedinou chybičku. Vybrala si na sebe jeho nejoblíbenější prádlo – černý korzet s červenými detaily a kraťounkou sukýnku ve stejné barvě. Obojek položila na stoleček v předsíni – sama si ho nasadit nesměla. Teprve když si ho všiml, promluvil: „Klekni si.“

Beze slova poslechla. Odhrnul jí dlouhé rudé vlasy z šíje a zapnul přezku. Dotek tuhé kůže na krku způsobil, že se jí rozbušilo srdce. Dával tušit, co se bude dít, trochu dusil, trochu svazoval, zároveň ale posouval veškeré dění do jiné reality. Pod návalem dojmů, které ten proužek kůže vyvolal, zatoužila obejmout toho muže, dotknout se ho.. ale to teď nesměla. Ještě ne.

„Kde najdu večeři?“ zeptal se a zamířil do kuchyně. Šla za ním, sledovala, jak si nakládá porci na talíř a pouští se do jídla. Zatímco jedl, nevěnoval jí jediný pohled. Zato ona jej očima přímo hltala. Prohlížela si silné paže, dlouhé tmavé vlasy, dívala se, jestli mu vlastně chutná. Tak moc bažila po slovech pochvaly, po uznání svého Pána za dobré jídlo, vyleštěnou kuchyň, za to, že na něj poslušně čeká.. ale on mlčel a mlčel.

Když dojedl, odešel do pokoje. Chvíli jí trvalo než uklidila talíře a tak když vešla za ním, seděl ve vysokém křesle a se zavřenýma očima odpočíval.

„Pojď sem.“ řekl, aniž by otevřel oči. „Záda.“ přikázal a posunul se tak, aby na něj dosáhla. Sklonila se a přetáhla mu triko přes hlavu. Prsty začala jemně masírovat unavené svaly šíje a pokračovala dál a dál, snažíc se odvést co nejlepší práci i přesto, že vůně jeho lehce zpoceného těla jí neustále lákala do mysli jiné představy. K prstům postupně přidala i rty, zasypávala jeho ramena lehkými polibky v domnění, že by ho to snad mohlo naladit na stejnou notu. Ze všech sil se snažila dýchat klidně a nedat najevo nic z toho, co se jí honilo hlavou. Přistihl ji pohrouženou do svých představ, když natáhl ruku a za očko obojku si ji přitáhl před křeslo a tlakem naznačil, aby si klekla. Prohlížel si jí. Oči měla poslušně sklopené, ale tělo jí napětím jen hrálo.

„Vykuř mi ho.“ Nic víc. Strohá tři slova způsobila, že v ní explodovala nálož. Rozepnula zip na jeho kalhotech. Pár rychlých pohybů dlaní a pak jej vzala do úst. Olíznutím si navlhčila rty, lehce přejela špičku žaludu jazykem. Pomalu nechala jeho penis pronikat mezi svoje rty, jen na pár centimetrů a zpět. Dráždila ho jazykem, přejížděla jím po celé délce až ke kořeni nebo jím jen lehce kmitala tak, že to téměř necítil. Věděla, že ji zpočátku bude sledovat, že se bude dívat jak jeho penis mizí téměř celý v jejích ústech. Přivedla jej až téměř k orgasmu, pak ale zvolnila tempo a čekala, aby mohla vše opakovat. A znovu a ještě jednou. Kolena měla rozedřená od koberce, klečet na tvrdé zemi nebylo vůbec pohodlné, ale jen to umocňovalo její prožitky. Nevydržela to a po nějaké době – když myslela, že muž v křesle je již natolik pohlcen sám sebou, aby si toho nevšiml – sjela volnou rukou mezi svoje stehna. Samotnou ji překvapilo, jak moc je vlhká. V zájmu o svojí vlastní rozkoš ovšem zřejmě začala zanedbávat svého muže. Ve chvíli, kdy zrovna zjišťovala, jestli by se do ní nevešel třetí prst, jí probral políček, vyťatý hřbetem ruky přes tvář tak tvrdě, až se kousla do jazyka. Muž na ni zhlížel zezhora s přísným výrazem.

„Děvko! Nikdo ti to nedovolil!“ zasyčel. „Kuř!“

Nedovolila si odporovat mu a znovu se plně soustředila na svůj úkol i přesto, že ji mužovo vzdychání a tvrdost jeho penisu v jejích prstech a mezi jejími vlhkými rty neskutečně vzrušovala. Po pár minutách snažení ucítila, jak jí do hřívy zajela silná ruka, obmotala kolem sebe rudý ohon a velmi pevně ji uchopila za vlasy. Ať se snažila jak chtěla, nemohla jít hlavou proti pohybu mužovy paže. Tomu zřejmě právě přestalo stačit provokativní pohrávání si a rozhodl se vzít vše pod svou režii. Hrubě a hluboko ji narážel na svůj penis a když se konečně udělal, nedovolil jí se odtáhnout. Nezbylo jí než nechat si vše nastříkat do úst. Vší silou se bránila úšklebku – za něj by nejspíš schytala druhý políček.

„Spolkni to.“ ozval se nekompromisně. Potlačila touhu prsknout mu tu směs šťáv do obličeje a poslechla. Pohlazení po vlasech působilo jako kdyby jí přejeli po kůži plyšovým hadříkem.

„Hodná kurvička... Tu máš.“ podával jí sklenici vody. Musel se začít smát, když viděl, jak horlivě se snažila spláchnout tu pachuť – až se rozkašlala.

Zase na něm visela očima. Přitáhl ji za obojek a naklonil se tak, že měl obličej blízko tomu jejímu.

„Byla jsi moc dobrá.“ Dmula se pýchou. Pochválil ji! Čekala ale víc.. a dočkala se. Vtiskl jí do ruky podélnou, hladkou vibrující věc. Chvěla se nedočkavostí.

„Smím, můj Pane?“

„Smíš, čubičko.“

Položila se na kožešinu rozloženou pod křeslem, kde seděl on, a pokračovala tam, kde předtím přestala. Zpočátku se nemohla oprostit od toho, že ji sleduje, potom naopak hrála pro něj – sténala, rozvírala stehna aby lépe viděl co se v jejím klíně odehrává – a ke konci už jeho přítomnost téměř nevnímala. Vybrala si svou odměnu dokonale, dávala si na čas a hrála si se sebou stejně, jako předtím s ním. Když se konečně prohnula v silném orgasmu a mezi prsty sevřela kožešinu, měl on už zase v ruce svůj penis a dlaní ho zpracovával. Posadila se, tiše, aby ho nerušila, a pozorovala každý jeho pohyb. Učila se a kochala zároveň. Trochu se sice obávala, že by ji mohl zase přinutit vše spolknout, tentokrát ale jen pokynul aby se nahnula blíž a svlékla korzet. Druhou dávku jí nadělil na prsa.

Když měla pocit, že už se od ní nic dalšího neočekává, vstala a odešla do sprchy. Právě když ze sebe smývala zbytky mýdla, přišel za ní on. Důkladně mu namydlila záda, spláchla z něj pěnu a podala mu ručník. Ovázal si jej kolem pasu, vrátil se do pokoje a posadil se na gauč. Vzala hřeben a opatrně mu začala rozčesávat vlhké dlouhé černé vlasy. Nedovolil jí se znovu obléknout ani se usušit a tak se jí na kůži stále leskly kapičky vody. Za chvíli drkotala zuby. Naznačil jí, aby nechala česání. Přešla zpět na své místo u jeho nohou. Vyskákala jí husí kůže. Moc si přála aby jí dovolil vylézt si k němu nahoru na pohovku. Když už skoro přestávala doufat, že by to gesto udělal, lehce ji zatahal za obojek. Stulila se mezi polštáři do klubíčka, aby udržela alespoň trochu tepla, položila hlavu na Pánovo stehno a s pocitem, že někomu patří, usnula.