my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Když tě Paní miluje

Po krásném pomalém a něžném milování jsme usnuli. Vzbudila jsem se asi za hodinku a prohlížela si tvojí spící tvář. Tvář milou a milovanou, mužnou i vzbuzující něhu.

Lehce, abych tě nevzbudila, jsem tě políbila na čelo a pohladila tě po vlasech. Nejraději bych tě láskyplně objala, ale nechtěla jsem tě budit, potřebuješ si odpočinout po předchozí námaze. Začala jsem přemýšlet, čím tě potěšit, až se vzbudíš.

Potichu jsem vstala a šla do koupelny. Rychle jsem se osprchovala a právě horká voda ve mě probudila temnou vášeň, věděla jsem, že jako Dominu mě neodmítneš. Tak jsem si oblékla dlouhé rudé šaty s hlubokým výstřihem a rozparkem až k boku, černé punčochy s krajkou na lemu a černé lodičky na hodně vysokém podpatku.

Vrátila jsem se do ložnice a tiše připravila vše potřebné, všechny pomůcky a zapálila několik svíček.

Pak jsem se nad tebou sklonila a políbila tě na rty. Začal ses probouzet, nepřestávala jsem tě líbat a tys mě ještě v polospánku objal.

Otevřel jsi oči a překvapeně jsi na mě zůstal zírat. Vzápětí jsi uviděl připravené pomůcky a v očích se ti zapálily ohýnky touhy po pokoření a bolesti.

Nemusela jsem nic říkat, vyskočil jsi z postele a poklekl přede mnou se slovy: „Jsem vám k službám má Paní!“ Nasadila jsem ti obojek s vodítkem a na začátek se s tebou, coby psíkem, prošla po bytě. Už jen z toho jsi byl vzrušený, penis ti trčel pod břichem a já měla co dělat, abych se ovládla a nenechala se okamžitě opíchat.

Chtěla jsem to protáhnout pro oba. Sedla jsem si do křesla a poručila ti, abys mě zul a namasíroval mi chodidla. Dělals to hezky, ale pro jistotu jsem tě přetáhla párkrát před záda důtkami.

Pak jsem si tě vodítkem přitáhla k sobě a poručila ti: „Sednout na zem a nohy od sebe!“ Nebyls dost rychlý, vjela jsem ti rukou do vlasů a smýkla tebou. „Kruci dělej, ty malej hajzle!“ zařvala jsem. “Promiňte Paní, omlouvám se“. Jakmile sis pořádně sedl a tvé koule ležely rozplácnuté na zemi, rychle jsem se obula a stoupla si před tebe, zády k tobě a jednou botou ti koule přišlápla. Zařval jsi, což mě přimělo ještě přitlačit, věděla jsem, že ti stojím jen na kůži mezi koulemi, ale že i to bolí.

Trochu jsem se předklonila, vykasala si šaty a nastavila ti zadeček. „Dělej, ty dobytku, lízej mě!“ Skučel jsi bolestí, ale poslechl jsi. Začal jsi mi lízat análek, jemně a pomalu, jak to mám ráda. Ještě jsem se trochu rozkročila a tím uvolnila tvoje koule. Tvůj jazyk zamířil k mé úplně mokré mušličce. Pořádně jsi jí vylizoval, občas zamířil opět k zadečku. „Strč mi prsty do zadku!“ zavelela jsem. Okamžitě jsi to udělal a dál lízal mou šťávu. Jednou rukou jsem si dráždila bradavky a druhou klitoris, už tak celý zduřelý. Tvůj jazyk a prsty se činily, už jsi mě ojížděl dost tvrdě, ale to jsem zrovna potřebovala. Krásně jsem se udělala.

Otočila jsem se k tobě, a řekla: „Chceš odměnu?“ Zašeptal jsi: „Ano má Paní.“ Roztáhla jsem si kundičku a pokropila tě proudem moči, chytals jí do úst a roztíral si jí po obličeji. „Děkuji má paní.“

„Teď se lehni na postel, ty otrocký sráči!“ Když sis lehnul, vzala jsem provaz a podvázala ti koule, tvrdý penis se tyčil nad nimi. Sehnula jsem se a začala ti ho kouřit, pak jsem začala jemně okusovat koule a sát je. Tys sténal vzrušením. Párkrát jsem ti po nich přejela ztvrdlými bradavkami.

Pak jsem se neudržela a rychle si na tebe nasedla a začala rychle přirážet a přitom ti prsty mačkala bradavky. Sykal jsi bolestí,ale přitom jsi šeptal: „Jen víc má Paní!“ Dala jsem ti zprudla několik facek! „Hazle, drž hubu! Nic jsem se tě neptala!“

Sehnula jsem se a kousla tě do rtu, ucukl jsi, ale já ti rukama sevřela obličej a aniž bych přerušila pohyb své pánve, začala jsem ti krev ze rtu sát. Byla sladká a mě její chuť rozdráždila tak, že jsem se okamžitě zase udělala. Tys mi pomáhal, držels mě za boky a napichoval na sebe. Křičela jsem rozkoší a vzápětí jsi byl hotový i ty.

To mě rozběsnilo: „Co to má znamenat, prase odporný??! Jak to, že si tohle dovolil?!“ Nasadila jsem ti roubík a pouta a začala jsem tě bičovat krátkým bičíkem. Přes břicho, penis a stehna. Pak jsem poručila, aby ses otočil a pokračovala na tvých zádech a zadku, až jsi je měl plná krvavých podlitin a z některých začala prosakovat krev. Skučel jsi bolestí, jak jen ti roubík dovolil.

Chytla jsem tě zezadu za vlasy, zvrátila ti hlavu dozadu a přitáhla ti pořádně obojek. Věděla jsem, že to dlouho nevydržíš. Sedla jsem ti na zadek a zašeptala ti do ucha: „Tak to ty sráči, ještě budeš drzý?!“ Zavrtěl jsi hlavou, že ne.

Chytla jsem tě rukou pod krkem, sevřela a začala ti olizovat ucho. Věděla jsem, že ti dochází dech, který ti ještě ubírá vzrušení. A to vzrušovalo mě. Pustila jsem tě, vyndala ti roubík a sundala pouta.

Řekla jsem ti: “Pojď mě mrdat a pořádně!“ Doslova jsi na mě skočil a v klasické poloze mě ojížděl. Tekla jsem neskutečně, byli jsme mokří až nad břicho. „Dělej víc! Pořádně mi ti kundu rozpíchej, otroku!“ To nás oba tak vzrušilo, že jsme se udělali téměř okamžitě a zároveň. Cítila jsem tvoje horké semeno a mojí mušličku, která ho v orgastických křečích nasávala. Zůstali jsme chvíli ležet v objetí, pak sis lehl na bok vedle mě, s láskou ses mi zahleděl do očí a řekl: „I za tohle tě miluju.“