my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Tvrdý výslech na Gestapu

Autor: Daemon83

Seděla v mé kanceláři a bylo vidět, že se bojí, i když se snažila působit statečně. Velmi mladé slovanské děvče. Sotva osmnáctileté, s hezkým obličejem. Podíval jsem se na ní. Sklopila pohled k zemi. Věděla, co jí čeká a že to nebude nic příjemného. Zato pro mě tento výslech bude více než příjemný. Vyslýchal jsem ve své kariéře na Gestapu už desítky žen. Řval jsem na ně, bil je a kopal je do žeber, dělal vše, co bylo nezbytné, abych z nich získal důležité informace. Ale nikdy ne takhle mladé děvče…

„Takže, tys nosila jídlo partyzánům do lesa, ja?“ Zeptal jsem se ji klidně, ale důrazně a podíval jsem se jí do očí. Na chvíli zvedla pohled od podlahy, ale ihned jej opět sklopila, aniž by mi odpověděla. Vstal jsem ze židle a přes stůl se k ní nahnul, tak že jsem měl svůj obličej těsně u jejího a zopakoval jsem svoji otázku. Opět neodpověděla. Vzal jsem kožené rukavice, které ležely na stole a šlehnul jí s nimi přes obličej. „Budeš mluvit nebo ne, ty svině!“ Zařval jsem na ní hlasitě.

Podívala se na mě a tiše řekla: „Nenosila jsem jídlo partyzánům pane vyšetřovateli.“ Po těchto jejích slovech jsem ji chytnul rukou za vlasy a silou ji stáhnul hlavu dozadu, až vykřikla překvapením a trochu i bolesti. Hleděla na mě svýma vylekanýma očima a já se k ní nahnul a hlasitě ji řekl „Nelži ty malá čubko!“ Na chvíli jsem počkal a pak ihned pokračoval: „Všechno už dávno víme! Nemá cenu, abys mi tady lhala! Radši mi řekni kde je úkryt partyzánů nebo tě tady na místě zastřelím!“

Dívala se stranou a mlčela, snažila se působit statečně, ale viděl jsem, že se ji třesou kolena. Pustil jsem její vlasy a popošel ke stolu. Vzal malou láhev, co stála na stole a otevřel jí. Byla v ní whisky, nalil jsem trochu alkoholu do dvou skleniček, které byly vedle láhve. Jednu jsem ji podal se slovy: ”Napij se.” Poslechla a vypila obsah skleničky. Obličej ji zkřivila legrační grimasa, bylo vidět, že pití je na ní moc silné. Zasmál jsem se tomu a vypil obsah své skleničky, pak jsem si ihned dolil a nalil jsem zase i jí. Už se nechtěla podruhé napít, ale stačil slabý pohlavek a dostala rozum. Obrátila do sebe obsah druhé skleničky a po chvíli se ji začaly trochu lesknout oči. Alkohol působil.

„Tak co budeš už konečně mluvit Lucko?” Zeptal jsem se jí vlídným tonem hlasu. Věděl jsem, jak se jmenuje z jejich papírů, které jsem si předtím prostudoval, protože se vztahovaly k případu. Podívala se na mě a tiše odpověděla: „Nic nevím pane vyšetřovateli.”

Ta malá ulhaná slovanská svině si ze mě snad dělá blázny, nebo co?! Udělal jsem rychlý krok vpřed a dal ji svoji velkou dlaň na čelo a silně zatlačil, tak že se židle, na které seděla, překlopila dozadu a ona s výkřikem spadla na podlahu. Přistoupil jsem k ní a chytil ji rukou za její pěkné dlouhé černé vlasy, druhou rukou jsem ji chytil za její ruku a zkroutil ji za její záda. V reakci na to opět trochu vykřikla. „Vstávej ty svině, nebudeš se mi tu válet! Od toho tady nejseš!” Řval jsem na ní a zvedal ji silou za vlasy i za zkroucenou ruku. Nechtěla vstát, ale bolest ji přiměla k rozumu.

Hodil jsem ji na stůl jako nějaký pytel brambor, tak aby přes něj byla pěkně ohnutá. Měla na sobě jen černou sukni, tu, ve které ji včera zatkli a přivedli sem. Zvednul jsem jí tu sukni, jak byla ohnutá přes ten stůl a odhalil tak její pěknou nahou prdel. „Taková mladá, ale prdel máš už pěknou, jak dospělá ženská.” Zaradoval jsem se hlasitě při pohledu na její pěkný zadek a vagínu, kterou jsem prohmatával rukou a cítil při tom, jak se mi napíná penis v kalhotách. Nahnul jsem se k jejímu obličeji a vrazil ji skoro celou svoji dlaň do pusy.

Něco tam mumlala, ale nebylo ji rozumět. „Drž hubu. Pak budeš mít na mluvení času dost.” Okřiknul jsem ji a přitom ji nepřestával strkat svoje prsty hluboko do její pusy. Té čubce se to snad i líbí. Napadlo mě, když jsem si povšiml, že mi začala prsty cucat a sát. „Nech toho čubo. To si nech až na pak, až budeš mít v hubě můj penis.” Poslechla a přestala mi sát prsty, které jsem následně vytáhnul z její pusy a otřel si je do jejich vlasů.

„Tak a teď dostaneš na prdel, ty svině. Za to, že mi lžeš a nechceš se přiznat!“ Řekl jsem ji nahlas a začal si rozepínat pásek. „Roztáhni pořádně ty nohy čubko, ať vidím tu tvoji úzkou kundu.“ Teď už poslechla. Věděla, že kdyby to neudělala tak by následoval trest.

Roztáhla doširoka nohy a s břichem opřeným o stůl čekala, až si vyndám pásek a sevřu ho pevně v dlani. „A teď budeš každou ránu pěkně počítat ty svině, je ti to jasné.“ Neodpověděla, ale přikývla. Nejdřív jsem švihnul páskem jen tak do vzduchu, ale pak jsem se už napřáhl a zamířil na její zadek. Ozvala se první rána, jak kožený pásek narazil na oblinu jejího zadku. „Jedna, pane vyšetřovateli.” Počítala ta malá čubička poslušně. Znova jsem se rozmáchl a ozvala se další rána, jak pásek pleskl o její zadek. Tentokrát jsem už do toho dal větší sílu, a proto holka trochu sykla bolestí, než poslušně pronesla: „Dvě, pane vyšetřovateli.“ A tak to pokračovalo až do desíti ran. Až jsem skončil tak jsem odložil pásek a přistoupil k ní. Pořád ležela ohnutá přes ten stůl a vystrkovala zadek. Teď byl zmrskaný a pěkně červený.

To mě vzrušovalo, a proto jsem ji po něm plácnul svojí rukou. Vykřikla, asi ji to zabolelo. Zadek se ji pěkně rozpohyboval, nebyl malý ale ani moc velký. Tak akorát pěkný. Obešel jsem stůl, abych se dostal k její puse. „Tak co, už budeš mluvit ty svině?” Zavrtěla hlavou. „Jak chceš.” Pronesl jsem a vytáhl z kalhot svůj ztopořený penis. Chytnul jsem ji za nos a potáhnul ho směrem vzhůru, aby otevřela pusu. Moc se jí nechtělo, ale neměla na výběr, tak to udělala a já jí ho hned potom vrazil až do krku. „Otevři pořádně tu hubu,“ rozkázal jsem jí a přirážel ještě víc. Vydávala všelijaké zvuky a po bradě ji proudem tekly sliny z rozevřené a mrdané huby. „Tak dost ty svině, co mi to tady děláš za bordel?!“ Okřikl jsem ji a ukázal na louži ze slin, které vytekly z její pusy, když jsem ji mrdal do krku. Po těchto slovech jsem jí ho vytáhnul z krku, až to mlasklo a rozetřel jí rukou sliny po obličeji.

„Pěkně uklidíš ten svinčík, cos mi tu udělala ty čubko!“ Zakřičel jsem na ní, dal jí facku a násilím ji stáhnul ze stolu na podlahu. Trochu si natloukla, jak spadla, ale až na jednu nebo dvě modřiny ji nic nebylo. „Tak pořádně to vytři ty svině, nebudeš mi dělat v kanceláři bordel!” Křičel jsem na ní a zároveň vytíral sliny z podlahy jejími vlasy, které jsem v této chvíli používal jako hadr. Až byla podlaha čistá, tak jsem ji postavil na nohy a opět ji ohnul přes stůl. „Teď uvidíš, jak mrdá rasa Pánů ty slovanská svině!“

Po těchto slovech jsem ji opět nadzvedl sukni, abych měl volný přístup k její kundě, do které jsem následně vrazil svůj velký ztopořený penis. Přirážel jsem tvrdě. „Líbí se ti to, že? Ty svině!”Ani nemusela odpovídat, z toho jak tlumeně sténala a jak se třásla, bylo jasné, že se jí to líbí. Docela mě vzrušovalo, že se to té malé čubce líbí, i když tady nebyla od toho, aby si užívala. „Tak přizveme ještě někoho dalšího, když se ti to tak líbí, ty malá kurvo.”

Zvednul jsem telefonní sluchátko: „Hans, jseš to ty?” „Ja. Co se děje?”. Měl jsem zrychlený dech z toho souložení s tou mladou a těsnou kundou co mi málem rozmačkala penis, ale přesto jsem odpověděl bez toho, že bych jí přestal šukat: „Nic, jenom ta malá svině nechce mluvit. Pojď sem, musíme ji společně rozvázat jazyk.” Po těchto slovech jsem odložil sluchátko a chytil tu malou čubku pořádně rukama za boky a přirážel tak tvrdě, že začala hlasitě sténat jako stará kurva.

Vtom se dveře kanceláře otevřely a dovnitř vešel vysoký voják v uniformě SS. Byl to už od pohledu Árijec – modré oči, blond vlasy, oválný obličej. Když viděl, jak na stole leží ta malá čubička které zrovna rozmrdávám kundu, tak mu okamžitě začal tvrdnout. „No nenech se pobízet Hans. Víš snad, co máš dělat.” Řekl jsem mu nahlas. Po těchto slovech si Hans začal okamžitě rozepínat poklopec a vytahovat svoje taky velké a už ztopořené péro. Za pár vteřin ho už ta malá děvka měla v puse a pořádně jsme ji oba šukali. Já zezadu, on zepředu.

„Tak co ty svině, už máš dost, budeš konečně mluvit?!” Zařval jsem na ní a současně ji rukou plácnul po stále ještě zarudlém zadku. Ta čubka ale jen zavrtěla hlavou. To rozčílilo i Hanze a začal ji trochu fackovat, zatímco ona mu nepřestávala kouřit. Já jsem jí pořád tvrdě mrdal zezadu do kundy, ale současně jsem ji dal svoje dlaně na krk a sevřel je. Čubka se začala dusit, zatímco jsme ji pořád souložili. Já zezadu on zepředu. Dala si ruce na zadek a roztahovala půlky od sebe, zatímco jsem s ní souložil.

Mluvit ale pořád nechtěla. Už se mi chtělo stříkat, tak jsem toho nechal protože výslech přece ještě neskončil a museli jsme z ní ty informace dostat. Vytáhnul jsem jí penis z vagíny a i Hanzovi poručil, aby ji přestal souložit do huby a raději napustil vodu do kýblu, který pak postavil uprostřed místnosti. „Doufal jsem, že dostaneš rozum čubko, ale vidím, že jsme na tebe byli moc hodní!” Řekl jsem jí a zároveň jsem ji táhnul za vlasy k tomu kýblu. Srazil jsem ji za zem, tak aby byla na všech čtyřech zády ke dveřím. Klečela před tím kýblem a já si kleknul za ní a hned ji ho tam znova vrazil. Šukalo se mi s ní dobře.

„Tak ty čubko, když nechceš mluvit, tak nebudeš ani dýchat!“ Řekl jsem jí, chytnul za vlasy a potopil jí hlavu do toho kýble s vodou. Hlava v něm úplně zmizela a na povrchu rozčeřené vody se objevily vzduchové bubliny. Za chvíli začala mávat rukama, asi se už trochu dusila. „Co ty svině, chceš dejchat, že? Ale mluvit nechceš!“ Zařval jsem na ní, aby to slyšela i pod vodou a pevně ji držel hlavu v tom kýblu. Za chvíli se už opravdu dusila a rozhazovala rukama a vrtěla se, zatímco jsem ji pořád tvrdě mrdal. Povolil jsem na chvíli sevření a ona ihned vystrčila hlavu z kýblu a začala se prudce nadechovat. „To stačí,“ řekl jsem po chvíli a opět ji násilím potopil hlavu pod vodu a pořád ji šukal.

Za chvíli se jí zas už nedostávalo kyslíku, tak jsem ji zas nechal nadechnout a tak do pokračovalo ještě dobrých pět minut, až už byl tlak v koulích tak velký, že jsem to nevydržel a vystříkal se na její pěkný zadek.

„Tak a teď já,” pronesl Hans nedočkavě a ihned za ní zaklekl. Čubka mohutně oddechovala a otočila se, aby viděla jak se Hans chystá vrazit ji svůj penis do bolavé kundy. Přejela si rukou po čele, aby odstranila prameny mokrých vlasů, které jí visely přes oči jako nějaké kobyle. Už je opět tvrdě šukána do vagíny a hlavu má opět potopenou pod vodou. Šoustal ji tvrdě a musel jsem mu párkrát připomenout, aby ji nechal nadechnout, jinak by se snad opravdu utopila. To by byla škoda.

Konečně se taky udělal na její zadek a vstal, zatímco si schovával penis zpátky do kalhot. Čubička chtěla taky vstát, ale ihned jsem na ní položil svoji nohu obutou ve vojenské botě a rozkázal ji: „Ty pěkně zůstaň.” Poslechla, co jí taky zbývalo…

Pak jsem otočil hlavu k pootevřeným dveřím a hlasitě zakřičel: „Hlídka, okamžitě sem ke mě do kanceláře!” Po těchto slovech se na chodbě ozval dusot okovaných bot a za pár okamžiků už ve dveřích stáli dva mladí vojáci a ohromeně zírali na čubku, která na ně vystrkovala svoji nahou prdel postříkanou mým a Hanzovým spermatem. „Budete tam jen tak stát, nebo ji pořádně vyšukáte?” Zeptal jsem se obou vojáků, aby si uvědomili, proč jsem je sem zavolal. Nebylo je potřeba dvakrát pobízet. Oba vykročili kupředu a začali z kalhot vytahovat svoje tvrdé ptáky. „Nejdřív ty, máš větší hodnost,” řekl jsem jednomu z nich. Druhý musel počkat. Voják za ní zaklekl a vrazil ji ho nešetrně zezadu do kundy.

Tady prostý voják nemá moc příležitosti jak si zašukat, takže bylo jasné, že byl pořádně nadržený a podle toho ji taky mrdal. Držel ji za boky a přirážel jako mašina. Já jsem si dřepl, chytil oběma rukama její hlavu a potopil ji do kýble s vodou. Na hladině se objevily vzduchové bubliny a čubka začala trochu bojovat, bylo vidět, že se ji nelíbí, že má hlavu pod vodou. To toho vojáka tak vzrušilo, že ji začal šoustat ještě rychleji a udělal se do ní, zatímco měla hlavu ještě pořád pod vodou. Až tak za deset vteřin jsem povolil sevření a dovolil jí vytáhnout hlavu z kýble a prudce se nadechnout, protože byla zase blízko udušení. Z kundy ji vytékal proud čerstvě vystříknutého spermatu.

„Tak, teď můžeš ty.” Řekl jsem tomu druhému a opět šoustané fence potopil hlavu pod vodu. Cítila, jak ji ten druhý voják chytá za boky a vráží ji svoje péro do už hodně rozmrdané a bolavé kundy. Přirážel stejně silně jak ten první a já mezitím střídavě čubce vytahoval hlavu z kýble z vodou a znova jí tam potápěl a pak jsem ji přikázal, ať mi líže botu. Dělala to poslušně a vděčně, protože byla ráda, že ji už netopím.

Voják co ji šukal znenadání vytáhnul svůj penis z její vagíny a začal ji ho násilím tlačit do zadku. Čubka řvala, jako kdyby ji stahovali z kůže, protože ten voják měl penis pořádně velký a hodně tlustý a jí to to zadku ještě nikdy nikdo nedělal.

„Drž hubu svině! Nebudeš tady dělat kravál!“ Zařval jsem na ni, pak ji chytnul za vlasy a znova jí násilím potopil hlavu do kýble z vodou. Na hladině se opět objevilo množství vzduchových bublin, a kým uším doléhal její tlumený křik, řvala pod vodou, protože ji šukaná prdel asi hrozně bolela. Začala se hodně vrtět, že mi ji musel pomoct držet i Hans a ten zbývající voják, aby ji ten čtvrtý mohl šukat do zadku, dokud se jí tam nevystříkal. Pak ho vytáhnul a z análu se ji vylilo velké množství lepkavého spermatu, které pomalu kapalo na dřevěnou podlahu.

Čubka hlasitě oddychovala, protože nemohla popadnout dech z toho tvrdého mrdání a topení. Mluvit, ale pořád nechtěla. Tak jsem ji ještě pořádně zmrskal zadek důtkami a následně ji rozkázal odvést do cely. Předtím jsem ji ještě informoval, že se zítra může těšit na druhé kolo výslechu.