my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Usínám nebo se probouzím?

Tento text je součástí archivu BDSM.CZ.
Původní datum vydání: 3. března 2000, Autor: Cathy

Čekáš na mě. Tvůj výraz je dnes nějaký soustředěný. Nepromluvil jsi na mě ani slovo. To mě děsí a vzrušuje zároveň. Posadil jsi mě do svého auta a odvážíš někam do neznáma.

Mám zvláštní pocit, vůbec nevím, kam jedeme. Zastavujeme daleko za městem. Odvádíš mě do pokoje.

Chtěla bych se zeptat, co to má všechno vlastně znamenat, ale mám takový pocit, že nemám mluvit, protože ty jsi to taky ještě neudělal. Takže mi nezbývá než mlčet. Mlčky tě pozoruji. Odkládáš si věci. Konečně jsi promluvil, ale tón tvého hlasu je jiný, než znám.

"Svlíkni se!"

Dvě slova rozetly ticho pokoje. Je tu pěkná zima, takže se mi do toho vůbec nechce.

Pomalu se začinám svlékat. Stojíš a upřeně se na mě díváš.

"Mám ti snad pomoct?!"

Stojím ve spodním prádle uprostřed pokoje a všude po těle mi naskakuje husí kůže. Cítím, jak se na mě upřeně díváš, tvé pohledy jezdí po mém těle. Nevím to, jen to cítím, nemůžu se ti podívat do očí. Zvedneš mi bradu, ale já stejně uhýbám pohledem.

"Tak ty se nechceš dívat? Jak je libo, budeš slepá jako kotě."

Zavazuješ mi oči šátkem. Slyším, jak odcházíš někam pryč. Už jsi u mě. Cítím tvůj zrychlený dech na svých zádech. Pokusím se otočit, ale ty mi to nedovolíš. Dáš mi ruce dozadu a stáhneš je provazem. Snažím se protestovat, ale ty se rozzlobíš ještě víc. Cítím to z každého tvého doteku.

"Roztáhni ty nohy."

Dávám je od sebe, ale tobě to nestačí.

"Tohle že jsou roztažené nohy?"

Za neposlušnost mě rázně pleskneš po zadku. Pěkně to štíplo. Ale ne zas tak moc, nechal jsi mi ještě kalhotky. Taky sis to uvědomil a silou je ze mě strháváš. Taky podprsenku. Očekávám, co teď přijde za trest. Automaticky stahuji nohy k sobě. Je mi zima. Orientuju se jen podle tvých kroků, nevím co se bude dít. Plesk, nečekala jsem ostrou ránu, která mi přistála na zadnici. A ještě jedna na druhé půlce.

"Tak tohle tě bude čekat za každou neposlušnost, takže pěkně roztáhni ty nohy nebo uvidíš."

Poslušně je roztáhnu. Cítím tvoje prsty, jak začínají zkoumat  poštěváček.

"Tak ty bys to chtěla, jo? Už jsi zase pěkně mokrá. Tak to teda ne, holčičko, dneska se postaráš první ty o mě."

Prudce mě otočíš a donutíš kleknout. K puse mi strčíš svého ptáka a já poctivě začínám kouřit, jinak už vím, co by mě čekalo. Začínáš přirážet tak prudce, až se chvílemi dusím. Znám tvé tělo dobře, nebude to dlouho trvat. Už to na tebe přrišlo. Vím, že teď možná bude řada na mě. Odcházíš a necháváš mě tam jen tak klečet. Napínám uši, abych aspoň trochu slyšela, co si na mě chystáš. Ucítím tvoje ruce na prsou, začínáš si s nimi hrát, taháš za bradavky, všelijak je kroutíš a já začínám vzdychat blahem. Připínáš mi na ně kolíčky, syknu bolestí a ty mě za to pleskneš po stehně. Semknu rty a bolest se začíná mísit s touhou. Zvedáš mě z podlahy, moje kolena jsou pěkně dočervena otlačená. Položíš mě na postel, necháváš mě chvíli ležet. Roztahuješ mi nohy a každou uvazuješ k jedné straně postele. Po chvíli mi prsty zase začneš kroužit na poštěváčku, jsem hodně vzrušená. Něco mi strkáš dovnitř, je to asi vibrátor, nevidím to. Je ale vypnutý. Ležím tam jen tak, roztažené nohy a čekám... Dáváš si na čas, nemůžu to vydržet, pak ho pouštíš a jeho vrnění mě přivádí blízko k orgasmu. Najednou jsi ho vypnul. Necháváš ho ve mně zastrčený a zase čekáš. Po nějaké chvíli to zopakuješ. A znova a znova. Jsem už z toho šílená, nenecháš mě, abych se udělala. Chce se mi z toho křičet.

"Tak co bys chtěla? Chtěla bys, abych ti to udělal? Když budeš hodná, tak si to ještě rozmyslím.."

Jsem vzrušená na nejvyšší možnou míru. Necháváš mě zase samotnou, bez doteku, najednou cítím, jak mi vytahuješ vibrátor a začíná koncert pro tvé ruce. Taháš mi za kolíčky, jednu po druhé osvobozuješ moje bradavky. Promneš je mezi prsty, aby bolest byla mírnější, hladíš mě po břichu, líbáš na krk. Pak mi na podbřišek, jedna za druhou, začínají dopadat kapky vosku, pálí to, ale v mém stavu nejvyššího vzrušení je tahle bolest nádherná, nepřestáváš přitom dráždit prsty mou kundičku a škádlit poštěváček. Najednou prudce zajíždíš svým ptákem do mojí roztoužené kundičky. Prudce přirážíš, ale zůstaneš v klidu uvnitř. Nemůžu to vydržet, snažím se pohybovat pánví, ale to není skoro vůbec možné, protože moje nohy jsou stále přivázané k posteli. Můžu se jen trochu prohnout, alespoň tohoto pohybu se snažím nějak využít. Nejprve začneš pomalu, jemně, jakoby kroužíš osmičky uvnitř mého těla, pak začneš přirážet víc a prudčeji, mé tělo se snaží vyjít vstříct tvému, jak jen to provazy dovolí. Orgasmus nás spálí skoro ve stejnou chvíli.Sundáš mi šátek. Díváš se na mé tělo, jak ho opouští vlny vzrušení. Pak mi uvolníš ruce i nohy a políbíš do vlasů.

Usínám nebo se probouzím?

Cover picture: Juliana Pisa via Flickr, CC BY-NC-SA