my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Rien - 2

Tento text je součástí archivu BDSM.CZ.

Původní datum vydání: 13. dubna 1999

Teprve zpětně jsem si uvědomil neobvyklé štěstí, které mne potkalo. Na to bylo potřeba se napít. "Ani se nehni," přikázal jsem jí a šel zrevidovat bar. Důkladná konzultace s Johnym Walkerem mne obohatila o poznání, že se přede mnou otevřely nedozírné obzory rozkoše a moje fantazie, vybavena novou paletou, počala malovat naturalistické obrazy blízké budoucnosti. Zbývalo jen jediné - uvést sny ve skutečnost. A od toho tu teď byla ona.

I když jsem si konečně naplno uvědomil, že mám svoji vlastní otrokyni, a že si s ní opravdu můžu dělat, co mne napadne, nenapadalo mne ve skutečnosti vůbec nic. Nebo spíše naopak. Nápady se mi bláznivě honily v hlavě a já doslova nevěděl co si vybrat. Moje fantazie stavěla vzdušné zámky s tak překotnou rychlostí, že to moje realistická část nestačila bourat a výsledkem byl pěkný zmatek. Musel jsem se na chvíli posadit do křesla, abych si utřídil myšlenky. Situace vypadala nadmíru uspokojivě. V koupelně klečí nahá dívka a pokorně čeká na jakékoliv moje přání, nechá se ponižovat, zneužívat, mučit a tyranizovat, a to vše za účelem získání pocitu absolutní podřízenosti a bezmoci.

Kdo chce kam, pomozme mu tam, praví známé přísloví.


"Hej, copak to děláš, ty malá nadržená čubko," nachytal jsem ji, jak stále v kleče a s roztaženýma nohama onanuje.

"Já..., můj pane... já..," koktala leknutím.

"Ptám se tě, co jsi to teď dělala, kurva!"

"Můj pane, ... já... já jsem onanovala...," zašeptala takřka stydlivě.

"Snad by ses teď nestyděla," pousmál jsem se, "tak mi pěkně podrobně popiš, co jsi dělala! Vypadalo to, že ve verbální oblasti je dost stydlivá. To mě rozněcovalo. "Dělej, nebo uvidíš ten tanec," řekl jsem ledově, když se neměla k činu.

"Já... jsem, můj pane, tedy... masturbovala... "

"To už si říkala! Ale jak jsi to dělala? No... čekám!"

"Ano pane, tedy, rukou jsem to..., jsem se jako hladila..., hladila mezi... hm... mezi nohama!" vydechla spásně.

Hladce jsem odpálil: "A copak sis to hladila?"

"... přirození, můj pane."

"Kundu, ty krávo! Rozumíš? Ty nemáš žádný přirození, ty máš kundu, v lepším případě píču, je ti to jasný?"

"Je, můj pane."

"Ježíšmarjá, tak cos to teda dělala! Celou větou!"

"Honila jsem si píču, můj pane."

"Protože si co?!"

"Protože jsem nadržená čubka, můj pane!" vypadalo to, že se jí to taky začalo líbit.

"A chceš co?" dech se mi začal zrychlovat.

"Chci, abyste mě zmrdal jak fenu, můj pane."

"A kam tě můžu mrdat, ty malá svině?"

"Do pusy, do kundy, do zadku... áách, kam chcete, můj pane, jen už mě proboha začnětě šukat!" ruka jí zajela opět mezi nohy.

"Tak dost, moje milá, to teda ne. Ty mi nebudeš říkat, co mám dělat. Vojedu tě, až sám budu chtít. A dej tu ruku pryč, než ti ji urazím!" vyjel jsem na ni. Předcházející intelektuální rozhovor mne slušně rozhicoval, ale na soulož jako takovou bylo času dost. Proč se předtím ještě trochu nepobavit. Podržet mi musí tak jako tak.

"Ale pane, prosím, já to fakt nevydržím, musím si ji aspoň vyhonit!" pokračovala zatrvrzele v dráždění své rozmoklé prciny.

"Tak fajn, tak ty neposlechneš," řekl jsem oznamovacím tónem, "ale následky si přičti sama." Dvěma pohyby jsem z uvolněných kalhot vytáhl svůj kožený řemen. "Tak dělej, hoň si píču, kočičko," pokračoval jsem medovým hlasem a náhle jsem ji přetáhl opaskem přes záda.

Vyjekla bolestí, schoulila se ke kolenům, ale onanovat nepřestala, spíše naopak. Prsty jí v kundičce jen hrály.

Znovu jsem ji vší silou švihl, tentokráte přes odhalený zadek: "Udělej si to, ty běhno, vyhoň si ji," zase jsem ji šlehnul a s uspokojením pozoroval červené pruhy, které jí po každém dopadu řemenu naskakovaly na bělostné kůži.

Vzlykala, schoulená do sebe přijímala rány a poctivě si vyjížděla kundu. Přistoupil jsem až k ní, levou rukou jsem ji uchopil za vlasy, abych jí viděl do uslzeného obličeje, a pravou pokračoval ve výprasku. Zaměřil jsem se nyní do rýhy mezi půlkami a můj kožený pásek tam dopadal s neúprosnou pravidelností. S rozkoší jsem sledoval její nyní již úplně rudou zadnici a párkrát ji pečlivě švihl do tekoucí prciny.

To ji dodělalo. S divokým skučením se převalila na záda a v několika zvířecích křečích se doslova vystříkala do své vlastní ruky.

Přestal jsem ji bít a sám vzrušen na nejvyšší míru jsem sledoval její orgasmus. Ulehčeně oddychovala a pomalu se hladila po celém těle, vychutnávajíc odeznívající vyvrcholení.

"Tak dost tý srandy, děvenko," vrátil jsem ji do reality lehkým šlehnutím páskem.

Ihned na mne upřela zrak: "Děkuji, můj pane, ... moc děkuji."

"Nemáš zač," uchechtl jsem se a sarkasticky dodal: "Potěšení je na mý straně. Ale show neskončila. Jedeme dál!"

S těmito slovy jsem si úplně stáhnul kalhoty a slipy, čehož využil můj malý svěřenec a vystavil se v plné kráse. Potom jsem si obkročmo sedl na její břicho. "Hlaď ho, pomalu a jemmě, kurvičko, pán si s tebou zatím pohraje."

Poslušně se jala vykonávat můj příkaz a já se mezitím natáhl k poličce a podal si z ní košíček s kolíčky na prádlo. "Nepřestávej, puso, jen pokračuj...," s těmito slovy jsem uchopil palcem a ukazováčkem její pravou bradavku a přicvakl ji kolíčkem s pěkně tuhou pružinou.

Překvapeně vykřikla a její nehty se mi bolestivě zaryly do citlivých míst. Zárověň se pokusila zbavit bolestivého předmětu.

Rozlobeně jsem zaklel, vrazil jsem jí facku a následně jsem jí zkroutil ruku, kterou si zakrývala ňadra.

"Tak tohle už nezkoušej, děvenko, to bychom nebyli přátelé. A to my přece jsme, ne?... Odpověz, děvko," udeřil jsem ji znovu do tváře, když pouze mlčky vzlykala.

"... ano..., pane."

"Celou větou!" vytahoval jsem jí bolestivě oba prsy.

"Ano, jsme... au... jsme přátelé, můj pane... ach... !"

"Tak fajn, moje malá přítelkyně, takže ho zase pěkně vezmi do tlapek...," odpověděl jsem blahosklonně,"... a dej si pěknýho majzla nebo ti tvou hezkou tvářičku zmaluju líp než by ti to udělali u Diora," dodal jsem ironicky. S notnou dávkou surovosti jsem ji pomalu a pečlivě kroutil s naběhlými bradavkami, vytahoval je do výše a připínal na ně kolíčky. Nejlepší ze všeho bylo zkombinovat to dohromady.

Oči jí plavaly v slzách, ale vzdechy, které jí vycházely ze rtů nezpůsobovala pouze bolest, ale i vzrušení z ní plynoucí. Vášnivě laskala můj úd, jednou rukou opatrně hladíc varlata, zatímco druhá systematicky dráždila samotný nástroj rozkoše.

Tuto veskrze zábavnou hru jsem ještě umocnil tím, že jsem jednou rukou zajel do jejího zmáčeného pohlaví. Nahmatal jsem zduřelý poštěváček a podnikl s ním stejný pokus jako s bradavkami. Odměnou mi bylo její ještě procítěnější vzdychání a rovněž práce rukou nabyla na intenzitě.

Zanedlouho jsem pocítil, že se blížím k výstřiku. To jsem ovšem ještě neměl v plánu. Potřeboval jsem si svou oběť pořádně vychutnat. Rychle jsem vstal. "Zvedej se čubko, no dělej, nemám na tebe celej den... postav se támhle k tomu topení," ukázal jsem ke dvěma svislým masivním trubkám ústředního topení, které se táhly téměř od stropu až k podlaze. Mezitím, co vykonávala můj rozkaz, jsem popadl nylonovou šnůru, která se válela na prádelním koši a rychle ji počal rozmotávat. Sáhl jsem na radiátor, ze kterého sálalo teplo, což nebylo na začátku března tak překvapující. Ruka se na něm dala udržet jen chvíli, potom to již bylo celkem nepříjemné. To mne ovšem nesmírně potěšilo.

"Pěkně se přitiskni k těm trubkám lásko, uvidíš, že se ti to bude líbit," usmál jsem se škodolibě a abych zdůraznil svůj požadavek, hrubě jsem ji přitlačil celým tělem k topení a začal ji přivazovat prádelní šňůrou. "Je ti teplo děvenko? Teplo dědečku, teplo mrazíčku," parodoval jsem známou pohádku a pevně stahoval uzly. S uspokojením jsem pozoroval, jak se snaží uhýbat alespoň hlavou roztopenému kovu, střídavě odvracela pravou a levou tvář, zatímco ňadry, bříškem a rukama a nohama obtočenýma kolem sloupovitého ohřívadla nemohla dělat zhola nic.

Vnímal jsem stále intenzivněji vlastní puls, a s potěšením poslouchal její tichý pláč, jenž pomalu nabýval na síle spolu se zvyšujícím se pocitem palčivého pálení, které pociťovala. Zezadu byly dobře vidět nedávno utržené stopy po výprasku, nabírající lehce fialovou barvu, stejně jako rozevřenou a čerstvě vyholenou lasturu, neustále toužící po dalším orgasmu.

Přiklekl jsem k té, takřka doběla rozpálené jeskyňce a zabořil do ní obličej. Rejdil jsem jazykem v těch téměř nekonečných hlubinách, nevynechaje jediné zákoutí. Dívčino tělo reagovalo vzrušeným chvěním, její pochva žhnula stejně jako rozpálené topení a můj jazyk zalévaly doslova vlny milostných štáv. Její štkaní docela ustalo a nahradily ho zvuky nadcházející extáze.

Cítil jsem, jak se mi v penisu hromadí pulsující krev. Téměř úplně jsem propadl zvířecímu instiktu plození. Vstal jsem, nasadil naběhlý žalud na vchod do její kluzké vaginy a prudce do ní vstoupil.

Zařičela jak nadržená klisna a počala poševními svaly žádostivě vpíjet můj roztoužený kyj. Vnikal jsem do ní mohutnýmy přírazy, které ji ještě více narážely na horký radiátor, což už jí zřejmě vůbec nevadilo.

"Vraž-mi-to-ho-čů-rá-ka-hlu-bo-ko-do-kun-dy..," vyrážela ze sebe přerývaně mezi hlubokýmy vzdechy, "pr-cej-mě, áách, zmr-dej-mě-jak-děv-ku-áááh, jsem.. tvo-je-kur-va, jsem... uáách -děv-ka... ach...," kňučela jako háravá fena.

Zatínal jsem podvědomě nehty do její zbičované zadnice a v extázi téměř do krve rozdíral její zmučenou pokožku. Oči se mi zalévaly potem a po každém přírazu odstřikovaly kapky dokonce i od její kundičky. Nasadil jsem závratné tempo. Nevěděl jsem, jestli tak sálá její sladká dírka anebo zda cítím žár topení z druhé strany.

Najížděli jsem do finále. Měl jsem pocit, že mi srdce tepe až v hlavě a její dech přešel v jakési přidušené chrčení. Moje ruce zanechávaly rudé otisky na jejích pevných bocích a vrchol byl nadohled... a pak už jsem jen cítil, jak moje bělostná láva tryská v horkých přívalech do její pochvy a v duchu si představoval vnitřek její kundy zalévající se semenem.

Můj orgasmus byl tím posledním hřebíčkem, který potřebovala k tomu, aby se udělala. Její vagina se sevřela kolem mého chlapíka jako svěrák a ona sama při svém bouřlivém vyvrcholení málem vytrhla topení ze zdi.

Takřka násilím jsem se uvolnil z jejího sevření a mátožně začal uvolňovat šňůru. Jakmile jsem ji odvázal, opřela se unaveně zády o zeď a mně se naskytl jedinečný pohled na přední část jejího těla, rudě poznamenanou výkonným tepelným zdrojem.

Nevím jestli to bylo tím, ale každopádně moje ztopoření nepolevovalo. Její rozpálená prsa mne vydráždila natolik, že jsem se rozhodl udělat se ještě jednou.

"Nikdo ti nedal pauzu, kočičko. Dělej, lehni si na zem a já ti to udělám mezi ty tvoje připálený kozičky!" přikázal jsem jí příkře. Okamžitě poslechla a vystřela se na podlaze.

Nalehl jsem na ni tak, abych měl pyj v rýze mezi jejími prsy, opřel jsem se o natažené ruce a přikázal jsem jí: "Teď si pěkně přitiskni kozy k sobě a drž!"

Cítil jsem horkost jejích ňader, obklopujících moje přirození, způsobenou předcházejícím trýzněním u radiátoru. Počal jsem se intenzivně třít. Nesmírně mne vzušoval pocit její naprosté podřízenosti a pokory, kterou tato poloha představovala. Přenesl jsem váhu trochu více z rukou na její hrudník a tím ještě více vygradoval pocit jejího útisku.

Poctivě k sobě tlačila svoje měkké polokoule, čímž dosáhla rovněž toho, že se její tuhé bradavky třely o moje tělo. Tváří se tiskla k mému břichu a snaživě ho olizovala.

Opájel jsem se svou dominantní pozicí a pomalu se dopracovával k uvolňujícímu výsledku. Jakmile jsem poznal, že se blíží výstřik, vypjal jsem se poněkud více na napnutých pažích, několikrát jsem dlouze přirazil a pak už jen stříkal a stříkal.

Nedokážu pochopit, kde se ve mně ten den vzalo tolik mužné síly, ale pravdou je, že můj extrakt pokryl nejen její ňadra, ale sperma jí stékalo po nose a po tvářích a několik bělavých kapek ulpělo i v jejích dlouhých vlasech.

Pomohl jsem jí vstát a přinutil jsem ji, aby si všechno pečlivě slízala, což po několika plácnutích přes zmalovaný zadek opravdu splnila. Opatrně nabírala prsty husté kapky a svým růžovým jazýčkem je olizovala. To, co nešlo nabrat, si snaživě vetřela do pokožky. Nakonec poklekla, a jemně jazykem očistila od zbytků semene i můj napolo povadlý úd.

Její iniciativa mne potěšila a tak jsem ji pochvalně podrbal za ouškem jako poslušnou fenku.

Věnovala mi vděčný pohled, spokojeně zakňučela a přivinula se tváří k mým nohám. Prostě idylka. Chvíli jsem vychutnával její naprostou oddanost, ale nakonec jsem ji jemně odstrčil. "Nech už toho a radši koukej napustit vanu, jsem zpocenej jako kůň, a ty seš na tom ještě hůř, ty malá spermožroutko!" Šel jsem do kuchyně zapálit si cigáro a napít se trochu džusu. Whisky už jsme nemohl ani vidět. Předešlá soulož mne sice poněkud unavila a množství vypitého alkoholu rovněž nehovořilo v můj prospěch, což mi ovšem nevadilo v neustálém jásavém uvědomění si nenadálého obratu v mém nudném životě. I když sexuální vzrušení u mne po třech číslech dost polevilo, nijak mi to nebránilo v promýšlení budoucích perverzních hrátek s mojí novou otrokyňkou...

"Můj pane, prosím, vana je už plná," přišla mi pokorně oznámit.

"Fajn, pojď se mnou, hezky mne umyješ, služtičko," pokýval jsem hlavou. Pokynul jsem jí směrem ke koupelně a volným krokem ji následoval.

V koupelně jsem se sebe shodil košili, přistoupil k vaně a mimoděk okusil rukou vodu. Bolestivě jsem ucukl: "Jau, ty zkurvená děvko, ty ses snad zbláznila! Chceš abych se spálil, ty pitomá krávo? Zkoušelas tu vodu vůbec?"

"Já... jsem zapoměla...," rozvzlykala se.

"Tak tys zapoměla a já se kvůli tomu vopařím ne? Pocem, ty mrcho, no pojď... hezky k noze!" Přitáhl jsem ji násilím za loket až k vaně. "Tak když si ji nevyzkoušela před tím, tak ji vyzkoušíš teď. Pěkně se předkloň a vyzkoušej ji kozama!"

"Ne, prosím, můj pane... já už to nikdy neudělám, prosím!"

"To si piš, že už to nikdy neuděláš, huso hloupá, ale teď tam strčíš ty cecky nebo tě tam hodím celou a to se teprv zapotíš, takže si to rozmysli!" Uchopil jsem ji pevně za krk a tlačil jí trup k blízké hladině.

Rozplakala se na plno, ale podvolila se. Pomalu se skláněla k okraji vany, její těžká, ale pevná ňadra mířila přímo do horké lázně. První se ponořily její nalité bradavky. Vyjekla a ucukla zpátky.

Jednou rukou jsem ji vší silou třísknul přes citlivý zadek a druhou zároveň surově zatlačil zpátky do vany. Oba prsy se nyní zanořily hluboko do horké vody.

Plakala a prosila, zatímco jsem ji stále tlačil dolů a současně bil přes holou zadnici. Nepřestal jsem, dokud nedostala dvanáct ostrých. Potom jsem ji teprve pustil.

S nářkem se pomalu svezla na lino vedle vany. Zkříženýma rukama si k sobě tiskla zmučené prsy, z očí se jí řinuly proudy slz, kapaly jí na nahou hruď a mísily se s již takřka zaschlým semenem.

Místo aby mne tato scéna zviklala a probudila ve mně snad dokonce pocit viny, účinek byl úplně opačný. Vydráždila mne a nutila k dalšímu projevu sadismu. "Teď brečíš, co kurvičko? Tak se mi zdá, že ti ještě něco přidám, abys měla proč!" Přistoupil jsem k ní, uchopil ji za vlasy a hrubě jí smýknul směrem vzhůru. "Nefilmuj to na mě a vstávej, simulantko, pán tě volá," násilím jsem jí odtáhl ruce od hrudi. Pokožka na jejích nádherných ňadrech byla načervenalá. Pevně jsem ji uchopil za neustále čnějící bradavky a přitáhl k sobě.

Stále hystericky pobrekávala. Mačkal jsem labužnicky hroty jejích ňader a bolestivě ji štípal do plných tvarů.

"Ještě chvíli budeš řvát, a zburcuješ celej barák," zařval jsem na ni. "Okamžitě budeš držet hubu, nebo ti dám roubík... " Roubík! To je ono, že mne to dřív nenapadlo. To ten chlast.

Strhnul jsem ze zdi ručník tak prudce, až jsem ulomil háček, na kterém visel. Otočil jsem svou otrokyni o stoosmdesát stupňů a obtočil jí ručník kolem hlavy tak, aby se jí zaříznul hluboko do pusy. Pevně jsem utáhl uzel. "Opovaž se na to sáhnout, kurvo!" varoval jsem ji. Pro jistotu jsem jí svázal ruce prádelní šňůrou, jejíž druhý konec jsem poté pevně uchopil a lehkým pošviháváním přes zadeček jsem hnal svou ovečku před sebou.

Nasměroval jsem ji do menšího pokoje, mnou používaného spíše jako skladiště. Byla tam spousta potřebných i nepotřebných věcí, ale co bylo důležité, ze stropu čněl hák od lustru, avšak bez jmenovaného svítidla. Na několikátý pokus se mi podařilo šňůru zaháknout a mohl jsem tak dívku vytáhnout za ruce, až stála vypnutá na špičkách, směšně se komíhala na vzepjatých rukou, polykajíc stále slzy. Druhý konec šňůry jsem pevně přivázal k radiátoru u okna. Se zalíbením jsem se podíval na svůj výtvor. Vypadalo to moc hezky. Na jejím půvabném těle byly dobře patrny stopy předchozího trýznění. Na tváři pomalu blednoucí otisk prstů, na prsech se překrývalo znamení rozehřátého topení s výsledkem tepelné zkoušky vody a ještě rudějšími štípanci, ploché bříško a stehna byly rovněž poznamenány červenými cejchy od radiátoru, boky nesly známky mých zaťatých nehtů, záda měla pruhovaná jak růžová zebra a prdelka - prdelka byla kapitola sama pro sebe. Majetnicky jsem ji přes ni poplácal. Vydala ze sebe přes roubík jakýsi bolestný vzlyk a pokusila se uhnout. V její pozici to ovšem způsobilo, že se točila jako káča. Vypadalo to komicky. Škodolibě jsem ji ještě několikrát plesknul a vždy pobaveně sledoval její reakci. Potácela se na natažených špičkách prstů a úplně zapoměla brečet. Naopak - začala zase kňouravě vzdychat. Uvolnil jsem jí z úst smotaný ručník a zkusmo jsem jí zajel prstem do pochvy. No jistě, už zase tekla jako Amazonka. Tu holku by snad vzrušovalo i upálení na hranici. Krouživě jsem několikrát přejel ukazovákem přes klitoris. Zavlnila se jak úhoř a z jejího hlubokého výdechu přímo odkapávala sexuální žádostivost. Chvíli jsem pokračoval v dráždění, fascinován jejím stupňujícím se vzrušením. Jednou rukou jsem jí vší silou mačkal napuchlou zadnici a druhou energicky dráždil poštěváček.

Házela sebou jak v horečce a supěla námahou. Tušil jsem, že brzy bude... pevně jsem dvěma prsty uchopil nalitý klitoris a dlouze stiskl...

To, co následovalo, připomínalo spíše přírodní katastrofu, než ženský orgasmus. Řvala, jak kulkou zasažená tygřice a v závěrečné extázi náhle vytrhla hák od lustru ze stropu a společně se mnou se svalila na zem. Zasypala nás sprška suti a oblak jemného prachu. Ona to však těžko vnímala, neboť dosud nesestoupila z nebeských výšin nejvyšší rozkoše. A já tam taky mířil.

Ač je to neuvěřitelné, moje ztopoření dosáhlo čtvrté reprízy. Rychle jsem ji v její blažené nevědomosti převalil na záda, roztáhl jsem jí nohy a nedočkavě zasunul ztuhlý penis do její úplně mokré štěrbiny.

Podvědomě kolem mne obtočila nohy a začala přirážet. Neměl jsem už tolik sil, ale jel jsem nadoraz. Tělo pode mnou bylo vláčné a podajné. Tiskl jsem se k jejím rozbolavělým ňadrům, vstupoval jsem stále a stále do jejího zmučeného, a přitom takřka v neustálem orgasmu se ocitajícího těla, až konečná a úlevná ejakulace do jejího nitra učinila přítrž tomu sexuálnímu běsnění.

Dlouhou chvíli jsme tak leželi, pokryti bílým prachem jak nějaké oživlé sousouší. Ztěžka jsem oddychoval. Cítil jsem, jak mi s čela stékají kapky potu a pak jsem je zahlédl, dopadaly na její zaprášenou tvář a tvořily si v ní mokré cestičky, mísíce se s jejím vlastním potem.

I ona sotva popadala dech, ale ležela pode mnou klidně, neodvažovala se rušit mne jediným pohybem, otrokyně pod svým pánem.

Konečně jsem se ztěžka zvedl, nejdříve na jedno koleno.

S úlevou hluboce vydechla. Nadzdvihla se, a vytáhla z pod svých zad ten neštastný hák ze stropu - celou dobu na něm ležela, ale ani nehlesla a trpělivě snášela bolest.

"Ty jsi opravdu neskutečná, někdy mám pocit, že se mi jen zdáš," poznamenal jsem unaveně.

"Díky, můj pane, Vaše spokojenost je pro mne největší odměnou," odpověděla vroucně.

Měl jsem obavu, abychom neupadli do sentimentu. "Dobrá, dobrá, stejně mám pocit, že jsi nymfomanka, a největší odměnou je pro tebe nadrženej pták, ale budiž. Teď běž konečně připravit tu vanu, ale proboha, zas to nepřežeň!"

Plesknul jsem ji ještě povzbudivě po zadničce a šel se nadýchat čerstvého vzduchu na balkón.

Přišla za mnou nahá, aby mi oznámila, že voda je tentokráte v pořádku.

"Zbláznila ses, chceš aby tě někdo uviděl? No jasně, já zapomněl, že jsi navíc exhibico... sakra... exhibicionistka, co? Šupej dovnitř!"

Potěšeně naklusala zpátky do koupelny. Pomohla mi do vany a potom mne počala zkušeně mýt. Připadal jsem si jak mimino. S rozkoší jsem se vyvaloval v teplé vodě a občas, abych nevyšel ze cviku, jsem jí zmáčknul prs. Jemnými prsty mi masírovala hlavu, přičemž dávala dobrý pozor, aby se mi nedostal šampón do očí. Posléze mne pokorně požádala, abych vstal a s velkou dávkou něžnosti mi umyla přirození.

Když jsem konečně vylezl z vany, přispěchala hned s froté ručníkem a starostlivě mne utírala. Potom se mne zeptala, zda mi může vyfénovat vlasy. Překvapeně jsem přisvědčil, ale přikázal jsem jí, aby se před tím umyla.

Poslušně přikývla na souhlas a vklouzla do vody. Bleskově se opláchla, s nevídanou rychlostí si umyla hlavu, vypustila vodu a vytřela se do sucha, sykajíc bolestí, když drsná látka přišla do styku se zarudlou kůží. Mokré vlasy si okamžitě rozčesala kartáčem, aby poté poklekla u mých nohou, v obavách, zda ji nepotrestám za to, že mne příliš zdržela.

"No, to je dost, tak dělej," řekl jsem, abych ji nezklamal. Nechal jsem ji, ať postaví židli před zrcadlo v předsíni. Potom jsem se obřadně posadil. "Běda ti, jestli se mi to nebude líbit," pohrozil jsem jí povinně a dál už se jen poddal jejím šikovným prstům.

Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Vypadalo to, že kromě nymfomanky, masochistické otrokyně a služky jsem získal rovněž vyučenou kadeřnici. Vypadal jsem jak manekýn.

"Za odměnu si na tebe koupím fungl novej bičík, šikulko!" pochválil jsem ji. Zapýřila se štěstím, ale hned se vrátila do své úlohy a opět pokorně poklekla. Nebyl to špatný zvyk. Každopádně mi zvedal sebevědomí.

Ale o slovo se hlásila únava. A nebylo divu, prošoustali jsme celé odpoledne a na mne toho bylo trochu moc. "Ty teďka uklidíš ten bordel v tom malém pokoji a v koupelně a pak si můžeš lehnout v obýváku. Já si jdu lehnout do ložnice a pochybuju, že tě budu potřebovat. S těmito slovy jsem se doslova odpotácel do postele a za chvíli usnul, jako když mne do vody hodí.

Z mého hlubokého a bezesného spánku mne probudilo až světlo nového dne, silný tlak v močovém měchýři a povědomé zvuky z obývacího pokoje. Rozespale jsem se vyštrachal z postele a opatrně nakouknul do pokoje.

Moje věčně neukojená otrokyňka nějakou náhodou objevila ukrytou videokazetu s jejím oblíbeným tématem, a povzbuzena novými impulsy, které čerpala při pohledu na zmučené dívčí tělo, svíjející se na obrazovce pod údery devítiocasé kočky, statečně masturbovala. Jednou rukou si nebetyčnou rychlostí kmitala v prcince a druhou si masochisticky drásala ňadra.

Potichu jsem přesunul za její záda a potom jsem ji náhle chytil vzadu za krk. "Ale copak, už zase?" vychutnával jsem její vylekaný pohled. "To už si zase honíš píču, to je prostě neuvěřitelný," konstatoval jsem. "No tak pojď, dělej, švihej!" popoháněl jsem ji před sebou do koupelny. Strachy ze sebe nevydala ani hlásku, zato z obrazovky se stále ozývaly bolestné výkřiky trestané děvky.

V koupelně jsem ji nahnal do prázdné vany. "Klekni si, ty malá pichno a nastav kozy," přikázal jsem jí nesmlouvavým hlasem.

Okamžitě poslechla, poklekla, vypnula hruď a podepřela si obě prsa dlaněmi. Upřela na mne pohled plný obav, které se jí v příštích chvílích měly vyplnit.

"Abys věděla, kočičko, tak ty seš takovej malej hajzlík. Můj hajzlík, abys rozuměla. A musíš taky pochopit, že si nesmíš sahat na kundu, dokud ti to nedovolím. Takže teďka pěkně drž." S těmito slovy jsem uchopil svůj polovzpřímený úd, namířil ho na její vystrčené poprsí a začal močit. Stačil jsem ještě zahlédnout její nevěřícný výraz v očích předtím, než je zavřela a odvrátila hlavu na stranu, uhýbajíc před odstřikujícími kapičkami. Kupodivu však statečně držela, neustále nadzvedávajíc oba prsy vstříc svému mokrému pokoření. Pomalu jsem přejíždel proudem horké moči přes růžové dvorce jejích bradavek na břicho, stehna, rozkrok a zase zpátky do mezery mezi ňadry. Byl to vyloženě triumfální pocit. Sotva jsem ze sebe vydal poslední kapky, můj penis se neuvěřitelně ztopořil. Mlčky jsem ji popadl zezadu za hlavu a bolestivým zataháním za vlasy ji přinutil, aby si ho vzala do pusy. Její rty konečně neochotně obepjaly můj překrvený žalud, a jazyk nejdříve váhavě a posléze stále vášnivěji a smyslněji ohledával jeho nejcitlivější místa. Tlačil jsem jí ho hluboko do krku, vybičován na nejvýšší míru... a potom už jsem jen spokojeně sledoval, jak ani nestačí polykat ten štědrý příděl vazkého semene, jímž jsem jí naplnil ústa. Bylo ho takové množství, až jí vytékalo koutky úst ven na bradu a pomalu odkapávalo na mokré prsy. Na můj pokyn ještě slízala, co se dalo a potom si sedla se široce rozevřenýma nohama do dřepu, ruce spojila jakoby nabírala vodu a takto je nastavila pod své roztažené stydké pysky... a pak si před mýma zvědavýma očima počala močit do připravených dlaní, a jakmile je měla plné, přestala vždy na chvíli stříkat a vychrstla si horkou tekutinu na tělo. Po každém kole na mne vrhla nešťastný a prosebný pohled, ale nekompromisní výraz mé tváře ji vždy přesvědčil, že musí tuto ponižující činnost vykonávat až do úplného konce. Teprve když ze své prciny nedokázala vytlačit už ani kapku, přikázal jsem jí pokleknout zpátky do své vlastní loužičky a pokorně vyčkávat, dokud jí nedovolím osprchovat se a vystoupit z vany. A to se mi zrovna teď nechtělo. Raději se nejprve nasnídám a pak se uvidí..

Odcházel jsem z koupelny a moje mizerná nálada se moc nezlepšovala. Byla sice pravda, že jsem se skvostně udělal a přitom ještě dostatečně potupil svou otrokyni, ale po včerejšku mne pobolívala hlava a v puse jsem měl jako v polepšovně. Navíc jsem málem dostal srdeční záchvat, když jsem se podíval na hodinky a zjistil, že je deset pryč a já nejsem v práci a až zjištění, že je sobota, mi zklidnilo tep.

V obýváku jsem se zíváním jedním stisknutím tlačítka přerušil sténání zkrvavené video-otrokyně a spruzeně se svezl na pohovku. Krabička od cigaret na stole byla prázdná.

K sakru! Aspoň, že ta čubka v koupelně byla zticha. Pomalu jsem zavřel oči a pokusil se relaxovat, postupně upadaje do dřímoty... a v tom zadrnčel zvonek. Srdeční kolaps se o mne pokusil ten den již po druhé...

Vyletěl jsem z pohovky a šeredně se přitom praštil do kolena. Nahý jako prst jsem vrazil do ložnice a pokoušel se najít v tom bordelu župan. Horečně jsem přitom přemýšlel, kdo to k sakru v sobotu dopoledne buzeruje. Jakmile jsem si stáhnul pásek od županu uzlem, tak mi to sepnulo. Moje absolutně nevlastní sestra Lucie, už dobrých deset let šťastně provdaná do Francie a posléze ještě šťastněji ovdovělá, mi před měsícem poslala velice obsáhlý dopis, na jehož konci bylo stručné oznámení o tom, že se u mne začátkem března staví. Začátek března byl dnes.

Zvonek dal opět jasně najevo, že moje sestra není zvyklá čekat, a tak jsem ke dveřím přímo doplachtil a nevídanou rychlostí otevřel. Bohužel, koleno slavilo druhou bolestivou reprízu.

Pohled to byl pro bohy. Svoji nevlastní sestru jsem naposled viděl na jejích třicátých narozeninách, a to bylo před pěti lety. Takřka se nezměnila. První, co vás na ní upoutalo, byly její bohaté tiziánové vlasy, kroutící se jako neposlušná háďata, dosahující až na ramena. Málokdo věřil, že ta barva je pravá, ale bylo to tak. Můžu to odpřísáhnout, protože jsem ji nesčíselněkrát viděl nahou. Tajně, samozřejmě. Mohu proto také s klidem prohlásit, že má výstavní postavu. Velká a úžasně pevná ňadra s obrovskými bradavkami v růžových dvorcích, ploché břicho, pružný zadeček, dlouhé a opravdu rovné nohy a především nádhernou kundu, hustě porostlou kudrnatými chloupky, jen o málo světlejšími, než jsou její vlasy. I když nevím, jestli už nechodí vyholená... Všechno to mělo jen jednu chybu - moje nevlastní sestra byla mnohem víc na holky, než na kluky, alespoň co si já pamatuju. Vdala se sice, ale děti nikdy neměla a prostě a zkrátka byla přinejmenším bisexuálka...

To jsem ale strašlivě odbočil. To jen abyste měli představu. O ségře vždycky říkali, že má něco z Lorenový, a s tou rudou hlavou a zelenýma očima vypadala ještě líp. "Bon žůr, mon frér," vypálila na mne mezi dveřmi, roztomile se usmála a nastavila tvář k polibku. "Tak už mě tu máš, ty poustevníku." Hrdě nakráčela dovnitř, nechávajíc kufr před dveřmi se samozřejmostí sobě vlastní. Zablekotal jsem něco ve smyslu, že jsem se už nemohl dočkat a odevzdaně vykročil pro kufr.

A potom jsem málem dostal svůj třetí srdeční záchvat tohoto rána. Moje roztomilá sestra mi předestřela k posouzení svůj umazaný kožený kostýmek a zašpiněné prsty a prohlásila: "Podívej se, jak vypadám. Uklouzla jsem v těchhle nemožnej lodičkách tady u vás na schodech a vypádám jak čuně. Snad si ještě pamatuju, kde tu máš koupelnu!"

S těmito slovy se ladně odvlnila oznámeným směrem. Krve by se ve mně nedořezal. V tom zmatku jsem úplně zapomněl, že mám ve vaně otrokyni! Nevypravil jsem ze sebe ani hlásku a rezignovaně se svezl na kufr.

Strnule jsem očekával, jak se každou chvíli ozve zhnusený výkřik nebo něco takového, ale ke svému překvapení jsem zaslechl něco úplně jiného. Zahvízdnutí. Ano, takovéto zahvízdnutí, jako když si kamarád šel nalít skleničku a uviděl vaše nové stereo. Pak jsem uslyšel Lucii mluvit úsečným tónem, a jakoby nesmělé odpovědi mého živého majetku. Slovům jsem ale nerozuměl, protože někdo z nich navíc pustil sprchu.

Nesměle jsem se připloužil ke koupelně a opatrně tam nahlédl. Moje kurvička se sprchovala, zatímco Lucie si ji zálibně prohlížela a nervózně drápala rudými nehty svou koženou sukni a co chvíli ji netrpělivě pobízela: "Rychleji... ma šér... rychleji, nebo ti ukážu, kdo to je Madam!"

Nevěřil jsem svým vlastním očím a uším a tak jsem si promnul oči, abych na to lépe viděl. Lucie zahlédla v zrcadle můj pohyb a otočila se ke mně: "To bylo milé překvapení bratříčku, opravdu. Nevěděla jsem, že ty taky... "

"Co - taky?" opáčil jsem překvapeně.

"No, že ty taky chováš otrokyně, ty kompró - chápeš?"

"Jak - taky?" pronesl jsem opět duchaplně. "Chceš říct, že máš taky svoje otroky, tam u vás, teda jako ve Francii?"

"Oui, no jasně, já myslela, že to víš. Ale ne otroky, ale jenom otrokyně. Rozumíš mi, mon šér, ne?"

Jak bych jí nerozuměl. Měla lehounký francouzský přízvuk, no deset let je deset let, ale její otázka směřovala k tomu, zda rozumím, že má jenom otrokyně. Ale to že je víc než padesátiprocentní bisexuálka jsem už říkal.

Lucie mezitím pokračovala: "Chovám je na svém zámečku, víš, jak jsem ho zdědila po Pierrovi, ale to jsem ti přece psala, ne?"

Nepřítomně jsem pokrčil rameny, jakože možná ano.

"Tak dobře, Tomáši, nech nás tady s..., s tou..., no jak jí vlastně říkáš?"

To mě dostala. Vůbec jsem nevěděl, jak se ta holka vlastně jmenuje. Tak jsem to taky přiznal.

"To je dobře, jména jsou totiž moc tó, personél, chápeš, moc osobní. Lepší je dávat jim nějaké tý, přezdívky."

"No dobře, ale jakou přezdívku? Třeba šukalka?" pokusil jsem se zažertovat.

"Ale né, to je pro běžné použití moc obscénní," vzala to vážně. "To chce něco, co můžeš používat v každé situasion, chápeš? Počkej...," chvíli přemýšlela. "Co takhle Rien, co říkáš?"

"Cože?" zatvářil jsem se hloupě. Koleno pořád bolelo.

"No rien znamená franzouzsky nic, pochop, ona není nic, nepatří jí nic, neznamená nic. Takže Rien je tre bjén, chci říct to pravé!" vítězně se na mne usmála.

"Fajn, takže tě křtím na Rien," oznámil jsem své otrokyni, která právě vylezla z vany a pro zdůraznění tohoto slavnostního aktu jsem ji vší silou plesknul přes zadek. Zaslechl jsem, jak se moje nevlastní sestra vzrušeně nadechla: "Tome, nech mě tu s ní chvíli o samotě, potřebuju se vykoupat po té dlouhé cestě, oui?" Něžně, nicméně rozhodně mne vystrčila na chodbu a zavřela za mnou dveře.

To, co se událo za poslední dva dny, mne už začalo trochu zmáhat a zjištění, že moje sice nevlastní, ale pořád sestra vlastní zámek plný otrokyň, mne dorazilo. Whisky jsem však tentokráte vynechal a šel se pouze nadýchat čerstvého vzduchu na balkón. Copak tam asi Lucie s Rien provádí, říkal jsem si, zatímco jsem mžoural do ještě zimního slunka. A co to takhle zkusit jak za mladých časů. Mnohokrát jsem Lucii pozoroval speciálně upravenou dírou ve zdi mezi našimi pokoji, sledoval ji, jak se převléká, a co bylo nejlepší, taky jak masturbuje na posteli s různými pomůckami, svíčkami počínaje a panenkami konče. Toho semene, co tenkrát proteklo pod mýma rukama... a dodnes si nejsem jist, zda o mně ta mrška nevěděla.

Nenápadně jsem se přesunul ke dveřím od koupelny a zaujal polohu pozorujícího střelce před klíčovou dírkou. Klíč už jsem naštěstí dávno někam ulil, takže vidět bylo dobře. A taky bylo co vidět!

Moje otrokyňka právě pomáhala Lucii z posledních kousků šatstva. Kožená vestička, bílá halenka, sukně i punčochy ležely způsobně srovnány na pračce. Černá podprsenka právě opustila skvostné prsy mé sestry a skončila na opěradle od židle, u které Lucie stála a měla o ni opřenou pravou nohu. Lucii svítily oči dychtivostí a její pohled toužebně skanoval Rieninu dokonalou krásu. Co chvíli jí rukou s dlouhými, rudě nalakovanými nehty chtvivě stiskla ňadro nebo zajela do vyholeného rozkroku.

Konečně přišla chvíle, kdy jí dívka stáhla černé krajkové kalhotky a odhalila tak krásně zrzavou píču. Lucie se roztřásla vzrušením, dech se zkrátil a bradavky ztuhly, trčíce z jejích pevných kopců jak malé dudlíky. Přitáhla si Rien k sobě a přerývaně polohlasem přikázala: "Teďka mě ty malá prokurvená lasičko, předtím než půjdu do vany, hezky celou olížeš... u nohou začneš, na kozách budeš pokračovat a v tý mý sladký mokrý kundě skončíš. Nevynecháš ani centimetr mýho krásnýho těla, rozumíš, ma šér, a budeš mě zbožňovat a sloužit mi a dělat mi to jako to děláš svýmu... aáách... svýmu pánovi... tomu šťastnýmu parchantovi... aách, mýmu braátrovi!"

Přestala se kontrolovat a už jenom vzdychala.

Rien jí snaživě počala olizovat prsty u nohou, kotníky, pevná lýtka, pokračovala po hladce výholených nohách nahoru až k pánvi, obezřetně se vyhnula tiziánovému trojúhelníku a pokračovala přes břicho k naběhlým prsům. Systematicky jazykem doslova masírovala Luciino zpocené tělo, přičemž ji rukama hladila postupně po zadní straně nohou, na zádech, na šíji a na prdelce. Lucie byla v absolutním vytržení. Nechala si olízat ruce, tiskla si dívčinu hlavu do podpaží, nechala ji i vniknout mezi své pružné zadní půlky a nakonec, nemohouce to už vydržet, posadila se na židli, roztáhla široce svá nádherná stehna a přitlačila si Rienin obličej ke své promočené prcině. I přes dveře jsem slyšel mlaskavé zvuky, jak jazýček mé učenlivé otrokyně zajížděl co nejdál do růžových hlubin ségřiny roztažené pochvy.

V ocase mi cukalo, a jen včerejší prošoustané odpoledne a dnešní ráno zamezily tomu, abych při Luciině bouřlivém orgazmu nepostříkal dveře od koupelny.

Ta, jakmile se udělala, od sebe přímo odhodila nástroj své rozkoše a jakmile popadla trochu dech, přikázala jí: " Teď mi rychle pusť vodu do vany a běž podržet svýmu pánovi, myslim že tě dost potřebuje."

Málem jsem se zakuckal a rychle se přesunul z chodby do obýváku. Ona o mně snad věděla! A asi celou tu dobu, to jest od mládí, kdy si její zlou matku vzal můj zpitomělý otec.

Dveře cvakly a následně za mnou přišla se sklopenou hlavou Rien. Beze slova jsem jí ukázal na koberec u pohovky. Pochopila, klekla si na zem, lokty se opřela o pohovku, zapřela hlavu do ozdobného polštáře, roztáhla nohy a vysadila zadnici. Přiklekl jsem za ní, naslinil dva prsty a zkusmo jimi přejel po rozevřené narůžovělé škvíře. Nebylo třeba, štěrbinu měla jako vždy vlhkou, v tom jsem se na ni mohl vždy spolehnout. Bez váhání jsem nasadil svůj zduřelý žalud do branky mezi stydké pysky a prudce přirazil.

Vyhekla, avšak hned poté začala poševními svaly zpracovávat můj penis. Nepřirážela tělem, to jí bez příkazu nepříslušelo, ale poctivě mi držela a pracovala pouze kundou.

Vstupoval jsem do ní opravdu tvrdě a nadoraz, jednou rukou jsem jí bolestivě škubal za vlasy jako za uzdu a druhou jsem jí vpředu surově mačkal prsy. Ta krutost mne velice vzrušovala, blažilo mne to, jak bez jakéhokoliv otálení či náznaku odporu poslušně zaklela, abych se do ní já, její Pán mohl udělat. Ještě chvíli jsem ji tvrdě jebal, ale když jsem cítil, že bych se udělal, rychle jsem ho vytáhl a vstal jsem. "Ty zůstaň!" přikázal jsem své kurvičce příkře, když na mne upřela tázavý pohled.

Potřeboval jsem si dokázat, že jsem lepší otrokář než moje sestra, a k tomu jsem potřeboval nějaké pomůcky. Se svým stojícím Priapem jsem rychle přeběhl do ložnice a horečnatě přemýšlel, co bych mohl využít k Rieninu mučení. Vzal jsem do ruky namátkou několik věcí a zase je nerozhodně vrátil na místo. Vrátil jsem vztekle do obýváku a tu můj zrak padl na malý svícen, postavený na skříni pro případ, že vypnou proud. Hbitě jsem ho sundal, vyndal z něj svíčku a zase ho vrátil zpátky. Potměšile jsem se ušklíbl. To bude jízda, panečku!

Vzal jsem se stolku zapalovač a přistoupil ke klečící dívce. Neodvažovala se na mne podívat a jen lehké chvění celého jejího těla prozrazovalo její strach. Opět jsem za ní přiklekl a zasunul svůj nadržený ohon do její trpělivě čekající vaginy. Škrtnul jsem zapalovačem a okamžité křečovité stáhnutí jejího poševního svalstva prozradilo její narůstající zděšení.

Knot svíčky se pomalu rozhořel jasným plamenem. Počkal jsem chvilku a potom jsem naklonil svíčku nad Rien. První kapky horkého vosku dopadly na její vyšpulený zadeček.

Zaječela spíše leknutím než bolestí, hodila zadkem a pokusila se otočit a dosáhnout si rukou na spálené místo.

Sevřel jsem ji za krkem a násilím přinutil, aby se vrátila na všechny čtyři. Pak jsem znovu a znovu po troškách lil roztavený vosk na její citlivou kůži, kde pomalu tuhnul. Má nešťastná otrokyně sebou po každém palčivém zásahu cukla a zároveň stáhla kundu, čímž mi působila neobyčejné blaho. Nemusel jsem se vůbec pohybovat a pouhým trýzněním té nebohé samičky jsem se velice intenzivně vzrušoval. Její záda i obě pevné půlky byly označkovány nažloutlými voskovými cákanci a každý nový dopad žhavé kapky z ní vyrážel táhlé vzdechy.

Teď už to opravdu netrvalo dlouho a za chvíli měla pochvu plnou vazkého spermatu. Jakmile jsem ho vytáhl, už automaticky jsem ji znovu popadl za její krásné vlasy, otočil k sobě a i ona už bez dalšího náznaku pochopila a pečlivě mi olízala přirození i varlata. Gestem jsem jí poté pokynul, aby se odsunula do komory a zůstala tam. Mlčky poslechla.

Pomalu jsem se postavil a moje koleno vyjádřilo ostrý protest proti předchozí poloze. Slyšel jsem, jak si Lucka prozpěvuje v koupelně, což znamenalo, že tam bude ještě dlouho, a tak jsem mrzutě odkulhal do ložnice. Opatrně jsem se s nataženou nohou natáhl na letiště a... usnul jsem jak mimino. Poslední, co si pamatuji, je nápěv nějaké francouzské písně.

A potom jsem se přenesl do jiného, snového světa, kde se kupodivu vyskytovala Lucie také, a nahá, v koupelně ve vaně. A ne sama, ale s Rien. Objímaly se a líbaly jako bych tam nebyl. Byl jsem nahý, na sobě jsem měl pouze Luciinu koženou vestu a pohlavní úd se mi tyčil jak kamenný sloup. V ruce se mi neznámo odkud objevila černá devítiocassá kočka. Obě samice vypadaly, že se něčemu smějí, ale nic nebylo slyšet. Cítil jsem nutnou potřebu je potrestat. Nikdo jim přece nedovolil se smát. Rozmáchl jsem se a udeřil. Hladinu ticha rozvlnil svistot kožených řemínků. Kovové háčky na koncích se zakously do Luciiných zad a zanechaly na nich množství krátkých šrámů, které se pomalu plnily droboučkými krůpějemi krve. Má nevlastní sestra se ke mně vyděšeně otočila, a když mne poznala, zvedla se z vody a vypadalo to, že na mne něco rozlíceně křičí. Rien ji pozorovala netečným pohledem a přitom dlaněmi nabírala vodu a šplíchala si ji na prsa. Žádná slova však nebylo slyšet, jen cákání vody a svištění řemínků. Druhým švihnutím jsem totiž zasáhl Lucii přes její naditá pohupující se ňadra. A znovu se vší prudkostí. Rudé šrámy vykvetly na bělostné pokožce jak růže na sněhu. Vypadala, jako když se chce stočit do klubíčka, ale nemohla. Najednou už totiž nebyla ve vaně, ale připoutaná řetězy ke kamenné stěně v bůhvíjakém sklepení. Rien zmizela. A tu jsem náhle uslyšel sestřin tlumený vzlykot. Z očí jí kanuly slzy jako hrachy, ale v ústech měla speciální roubík, který jí nechával ústa doširoka roztažená, ale neschopná mluvy. Nemilosrdně jsem ji šlehal, kovové drápky drásaly její tělo a měnily jeho barvu na šarlatovou. Krvavé šrámy budily dojem, že prošla ostružinovou plantáží.

Ječela hrůzou a bolestí, křečovitě napínajíc tělo při každém dopadu trestajících řemínků. Pevné řetězy jí však znemožňovaly jakýkoliv pohyb. Najednou se však záhadně změnily v policejní pouta a Lucie předemnou klečela s rukama spoutanýma za zády. Bič zmizel neznámo kam a tak jsem ji uchopil oběma rukama za její nádherné vlasy a bez okolků zasunul tepajícího ptáka do její násilně rozevřené pusy. Rukama jsem si pouze přidržoval její hlavu a pravidelně přirážel. Poslední, co si pamatuji, je neuvěřitelné množství opalizujícího semene, jak líně vytéká z jejích rtů, už bez roubíku, a jak jí ho se zadostiučiněním rozmazávám polovzpřímeným pyjem po uslzených tvářích a otírám si ho do jejích bohatých vlasů. Pak jsem se probudil...

Zjistil jsem, že ležím na zmuchlané dece a kolem podbřišku mám lepkavé mokro. Pane jo, já měl po tom sexuálním maratónu ještě poluci. No to byl opravdu vrchol.

A ten sen, prokristapána, to se ségra nesmí dozvědět. I když na druhou stranu - kdo ví, třeba by se jí to líbilo...

Nelíbilo! Poznal jsem to bohužel ve chvíli, kdy už bylo pozdě. Můj výstup s jezdeckým bičíkem nepůsobil moc přesvědčivě. Ségra na mě vyjeveně zírala, nechápajíc vůbec nic a tak jsem se pokusil být přesvědčivější. "Na kolena, ty svině!" zařval jsem a jako na potvoru mi přeskočil hlas.

"Co tady na mě pískáš," odvětila Lucie ledově, z čehož mne lehce zamrazilo. V hlavě náhle prázdno, rádoby bojovně a panovačně svírám bičík a pomalu ustupuji před sestrou, která se začala pomalu, ale jistě přibližovat. Krok-sun- -krok. Stále blíž. Roste v mých očích jako útočící kobra, ladně a tiše, vypadá, jakoby se nechtěla vůbec zastavit.

Narazil jsem zády do zdi a ona se stále blížila. "To byl jen vtip...," nejistě jsem se pokusil vykouzlit na tváři úsměv, a schoval bičík za zády.

"Tak vtip, povídáš, jenom vtip, jo? Tak svlíknout! A nemyslím to jako vtip!" zasyčela na mne. Pak mi bez varování zaťala nehty do ramene. Utočící kobra. Měl jsem pocit, že vidím rozeklaný jazyk a ostré, trnovité zuby...

Polila mne hrůza, zasažené rameno pálilo jak po hadím kousnutí. Rychlostí blesku jsem se svlékl a postavil do pozoru a v tom jsem spatřil Rien, jak se zívnutím prošla okolo mě. "Rien miláčku, pomoz mi, jsi přece moje, ty mi musíš pomoct!" řval jsem hnán pudem sebezáchovy, ale pohnout jsem se neodvážil. "Pomóc, Rien, pomóóóc!"

"Drž hubu debile, ty si myslíš, že jako otrokář by ses uživil, ty čočkaři, ty amatére, ta si ale naběhla," kývla Lucie směrem k netečně procházejí dívce.

"Neodcházej, prosím neodcházej," volal jsem přesto na již zavřené dveře s vírou, že se otevřou a Rien mě vysvobodí. Nestalo se tak, stál jsem nahý před vlastní sestrou a dlaněmi zakrýval své scvrklé mužství.

Příšerně se rozchechtala, byla to voda na její mlýn. "Sráči," smála se, "podej mi ten bič!!!" zařvala najednou a já úplně zkoprněl, nebyl jsem s to se pohnout. "Neslyšíš kurva, co povídám!" ječela hystericky. "Seš kurva hluchej nebo co? Já ti dám úchylný sny, ty sračko," řvala jako zvíře, vypadalo to, jako by jí přeskočilo. Znovu jsem měl pocit, že vidím zahnuté jedové špičáky a šupinatou hadí kůži...

Probral mě až silný kopanec do koulí. Skácel jsem se na zem k jejím nohám. "Ano bičík, jistě, samozřejmě, kam jsem ho jen..., tady, prosím, já jen..., ano zde...," mumlal jsem a podal jí ho, kroutil se mi v ruce jako živý.

Čapla ho jako smyslů zbavená a začala do mě třískat, jak do pytle s pískem. Sprostě mi přitom nadávala: "Ty čůráku, ty hajzle, já tě zabiju ty zmrde, na to rychle zapomeň bičovat mě, ty zmetku a líbej mi nohy, dělej!"

Byl jsem úplně mimo sebe a se vší láskou a úsilím jsem líbal její lakové střevíčky na vysokém podpatku.

Bití přestalo, s opovržlivým usměvem mě pozorovala, jak se mazlím s jejíma nohama, jako by to byla modla. "Ke gauči a zpátky, dělej," popohnala mě šlehnutím, "a po čtyřech, pse a znova. A aport!" hodila mi bičík. Přinesl jsem ho. "Kleknout," poručila.

Klečel jsem před ní s bičíkem v ústech a s rukama za zády. Přirození mi trčelo jako ocelový kolík, začala se tomu vysmívat a nohou při tom mačkala moje varlata. "Já si tě vycvičím, já ti dám otrokáře, budeš můj sluha, rozumíš!!!" Přikyvoval jsem s nástrojem mé bolesti v ústech, jako že rozumím naprosto všemu, co ode mě požaduje. "Onanuj, ukaž, jak sis to dělal, když jsi mě sledoval, ty prasáku, no dělej seš hluchej!?"

Začal jsem masturbovat, kleče před ní jako naprosté ponížené nic v jejích rukách a ona stojíc necelých třicet centimetrů přede mnou, mačkajíc svoji hebkou chlupatici k mým ústům, mi k tomu medovým hlasem spílala. "Od teďka seš jen něco, co nezasluhuje vůbec žádnou pozornost a když ti ji budu věnovat, tak jen na to, abych tě ponížila a pokořila. O celém tvém životě od teďka budu rozhodovat já. Úplně o všem, rozumíš brouku... Opovaž se vystříknout!" zařvala opět krutě a já z leknutí pustil svůj tepající penis těsně před orgasmem. "Kdo ti dovolil, abys přestal?" Vyděšeně jsem mlčel.

"Pokračuj, no neboj se, no!" Chytla mě za vlasy a zvrátila hlavu tak, že mi koukala přímo do očí. Pochopil jsem, že nesplnit rozkaz nemá cenu a tak jsem pokračoval a s vypětím všech sil bojoval, abych nevystříkl. Její tvář se opět začala měnit. Šupinatý čenich s rozeklaným jazykem mne šlehal do tváře. Pružný ocas mi ovíjel nohy a hroty zubů se blížily. Pak mne kousla... a zase. Měl jsem pocit, že slyším řinkot bortícího se skla. Cítil jsem, jak mi po těle stékají tenké stružky krve. Opojný jed mi vnikal do žil...

S krutě spokojeným výrazem sledovala mé trápení, zátáhla silněji za vlasy a já se s přívalem extáze již nedokázal a ani nechtěl ovládat. Můj orgasmus byl silný, nádherný, blažený, vytoužený a já ani nevnímal, jak se mnou ze vzteku smýkla o zem a začala do mě bušit bičem, který mi před tím vyrvala z úst. Sprostě mi nadávala: "To si uklidíš a to hned, všechno vylízej," pobízela mě a já se začal pod pálivými ranami probírat z blaženého opojení a slízávat vlastní semeno ze všech míst kam dopadlo, i z její hadí kůže. To ponížení bylo strašné a já se konečně vracel do normálu, mozek mi opět fungoval a nejvíce sem si vyčítal, že jsem se pokusil realizovat svůj sen. Já blbec. Tak takto se z normálního, sadisticky zaměřenýho chlapa stane obyčejný otrok, kde to jsem? Přitom si ale vůbec nepamatuju, kdy jsem se rozhodl, že to na ni zkusím. A kde vlastně je? Nebyla tu ani Lucie, ani kobra. Rány nepřestávaly bolet, pálivý jed se mi rozléval do celého těla, bolest se sjednotila, přestával jsem ji vnímat, omdlel jsem...

"Co je s tebou? Tome, probuď se, co jsi to dělal? No tak, prober se, co ti je?"

"Ne, už mě nech, nesahej na mě... " odstrčil jsem ségru, která se mnou lomcovala a pomalu začal vnímat realitu. Ležel jsem na zemi, kolem mne střepy skla, zmačkanou peřinu umazanou od spermatu jsem měl zmuchlanou přímo u obličeje. Na několika místech jsem byl pořezán. Tekla mi krev, bolela mne hlava a lomcovala mnou zimnice, kterou náhle vystřídalo příšerné horko a zase naopak... Lucie na mě soucitně hleděla. "Měl jsi jen ošklivý sen. Ty jsi teda vyváděl, co se ti to zdálo? Házel jsi sebou tak, že jsi shodil skleničku a pak sis na ni ještě naleh. A nemáš náhodou horečku? Vypadáš příšerně," konstatovala na závěr.

Tápal jsem pohledem kolem sebe, zahlédl jsem Rien skrz otevřené dveře, jak v obýváku celá nahá, s rudýmy pruhy na zadku, uklízí. Tak sen teda. Usmál jsem se. Bože, byl to jen sen. Fakt, značně se mi ulevilo.

"Co se ti to zdálo?" opakovala ségra otázku a já jen s úsměvem mávl rukou, "Ale nic, jen taková blbost," a v duchu jsem si uvědomil, že se nikdo nesmí dovědět ani o jednom z mých snů. "Radši mi přines z lékarničky v koupelně Aspirin a mokrej obklad. Máš pravdu, něco na mě leze. Asi jsem se nastyd, když jsem blbnul s Rien v komoře. Bylo tam vypnutý topení." Otočil jsem hlavu ke dveřím. "Hej, kurvičko, pomoz Lucii a přines nějakou náplast a desinfekci, zabod jsem si do těla střepy," při vzpomínce na hadí zuby jsem se podvědomě otřásl.

Má otrokyně poslušně přinesla krabičku s polštářkovou náplastí a Septonex. Citlivě mi ošetřila rány a omlouvala se při každém použití pálivého spreje. Bylo mi zle a měl jsem mizernou náladu. Zase se mi chtělo spát.

"Přejete si ještě něco, můj pane?" zeptala se pokorně.

"Vyliž mi prdel," odvětil jsem neurvale.

"Pochopila to jako mé nové přání a sklonila se k mému pozadí.

"Jdi do háje, to bylo myšlený obrazně, kurva," odehnal jsem ji. "Vem radši tu kazetu, co sis u ní honila píču a padej ji vrátit do půjčovny. A nic novýho si nepučuj!"

Začal jsem totiž být z těch SM kazet otrávenej. Nepodařilo se mi snad ještě vidět jediný film, který by mě zcela uspokojil. Tvůrci těchto břeček si snad myslí, že sadomasochisti nemusí souložit. Všechny filmy jsou buď jenom o tom, jak otrokyni věší na kundu záváží a mlátí ji, nebo ji pořád jenom svazují. To že tyto SM praktiky vyvrcholí u většiny lidí souloží nebo aspoň orálním sexem, nebere nikdo na vědomí. Když už někdo natočí pornofilm, kde se normálně šuká a zároveň figurují řetězy a biče, není to bičování, ale hlazení po zádech s markýrováním výkřiků. Jestli se malý procento lidí udělá jen z toho, jak nějaká holka visí deset minut u stropu a nic jinýho, tak prosím. Mne to ale nebaví. A ta profesinální úroveň! Kdo má kameru, ten točí. Slovo scénář neznáme, a střih, má to snad něco společnýho s nůžkama? Hlavně do toho vrazit co nejmíň, a vydělat co nejvíc. Ale já bych si to nekoupil. To, co jsem prožíval já s Rien, bylo přesně to, co v žádným filmu nenajdete. Od všeho něco, ale ne jenom "jako", ale naplno. Boha, to jsem teda odbočil. Ale sorry, měl jsem mizernou náladu a tohle mne fakt štvalo. Stojí to majlant a pendrek z toho..., ale dost už.

Přišla Lucie a dala mi obklad na čelo a rozpuštěný Aspirin. Pomlčela o tom, že byla pravděpodobně svědkyní mé druhé ejakulace a měla možnost dosyta se vynadívat na moje přirození. Vyměnila mi povlečení, přešla mlčky nalezené škrobovité skrvny a uložila mě do postele jako maminka. Je tedy pravda, že maminka mně na "dobrou noc" nedávala francouzáka, neukázala plný prs hrnoucí se z pod župánku a nepřejela mi jakoby mimoděk rukou přes rozkrok. Taky se neptala, jestli si může "půjčit" moji otrokyni... Usnul jsem neklidným spánkem, ale můj mozek moudře poznal, že už mám dost a ušetřil mne dalších erotických snů.

Lucie mne přes den několikrát navštívila, naposled doprovázena mlčenlivou Rien, oblečenou do nádherného otrockého oblečku. Musely spolu být někde v sexshopu, protože já doma nic takového neměl. Můj majeteček měl kolem krku masivní obojek s drobnými hroty dovnitř, kožená pouta na rukou s kovovými klipsnami pro okamžité spoutání, prsy u těla obtaženy jakousi koženou imitací podprsenky, ovšem bez košíčků, s ocelovými drápky, vystupujícími z obruby a ze všech stran se zarývajícími do plných ňader, v pupku zapuštěný zlatý kroužek, nádherné průsvitné černé punčochy bez podvazků, se stříbrně vyšívanými vzory čínských draků a černé kožené děrované střevíčky na polovysokém podpatku s dvakrát překříženým páskem, upnutým nad kotníky. Nad těmito přezkami od střevíčků měla Rien rovněž úzká kožená pouta s kovovými kroužky. To nejlepší na konec - ve stejném provedení jako pseudopodprsenka byly i kalhotky. Kolem boků uzký proužek z tuhé černé kůže, z něhož vepředu pod pupkem v patnácticentimetrovém rozestupu vycházely další dva kožené pásky, rámující Rieninu mladou kundu po obou stranách a sbíhaly se v jeden pruh, táhnoucí se mezi půlkami zpět nahoru. Nejlepší na tom však bylo to, že tyto "děravé" kalhotky byly v rozkroku vybaveny pevnými kovovými háčky, zakousnutými do stydkých pysků, a rozvírajícími tak široce dívčino lůno, odhalujíce růžové nitro i citlivý poštěváček. Byl to dokonalý příklad absolutního obnažení, připomínající takto postižené oběti, že její tělo jí nepatří, ale je pouhým nástrojem rozkoše jejího Pána.

"To muselo stát balík," vydechl jsem v úžasu, "Anebo mám ještě horečku."

"Uklidni se bratříčku, to je můj dárek pro tebe, a ty se hlavně koukej uzdravit. Za to si, zatímco budeš marodit, pohraju s tou tvou šelmičkou," zasmála se rozkošnicky Lucie a zaryla své dlouhé rudé nehty do Rieniny zadničky.

Cítil jsem, jak se mi pod dekou zvedá. Bohužel to neuniklo ani mé nevlastní sestře.

"Ale, že by se ti už navrátilo zdraví? Dobře. Nic neříkej. Rien, teď pěkně půjdeš, a uděláš to svému Pánovi tak, jak tě budu dirigovat." Znovu ji plácla přes prdelku. "Počkej, snad se přede mnou nestydíš," zarazila pokynem ruky můj pokus o protest, "Uvidíš, že se ti to bude moc líbit, bráško," znovu se zasmála svým nádherným smíchem a odhalila tak dvě řady perlových zubů. Bez jedových špičáků, nutno podotknout. Pak ze mne jedním pohybem stáhla peřinu.

Podvolil jsem se osudu, pohodlněji se opřel o polštář a ruce si založil za hlavu. Rien mi opatrně stáhla kalhoty od pyžama a pak podle pokynu své Madam zalehla mezi moje roztažená stehna. Pravou rukou mne jemně uchopila za penis a prsty levé opatrně nadzdvihla šourek s varlaty. Pak mi začala pytlík jemně masírovat rty a jazykem, rukou laskajíc tělo ztopořeného pyje. Vyhýbala se ale doteku na žalud. Postupně polaskala obě varlata a citlivou kůži v přechodu mezi pohlavím a stehny a pomalu se přesunula ke kořeni penisu. Odtud mi ho poté začala špičkou jazyka objíždět v pravidelných kruzích kolem dokola, míříc výš a výš. Levou rukou přitom nepřestávala hladit citlivý váček. Když konečně dorazila k okraji vlhnoucího žaludu, nepokračovala dále, ale počala na Luciin pokyn jemňoučce hryzat do prokrveného dříku a svírat ho rty. Cítil jsem se jako v ráji.

"Tak co, líbí?" zeptala se přidušeně Lucie. Teprve teď jsem si všiml, že má ruku pod župánkem, a vsadil bych se sto ku jedný, že si jebala čičinku. A taky že jo. Navolno převázaný župánek se náhle rozevřel a já vyvalil oči. Má nevlastní sestra měla jednak v mindě narvanej malej "cestovní" vibrátor, jednak byla pod županem oblečená jako pravá Domina. Nahoře měla černou koženou kazajku, ve výstřihu spoře zasíťovanou tenounkými koženými pásky, takže bradavky jejích bujných ňader pyšně trčely ven, stříbrnými cvočky pobitý opasek se sponou, znázorňující zkřížené důtky, pánev obnaženou, ale zato vysoké kožené boty na jehlovém podpatku až do půli stehen, zakončené širokým lemem.

Uf, to byl pohled. Jedna lepší než druhá. Pak jsem se vzpamatoval a na ségřinu otázku jsem pokývl.

"Neboj, bude se ti to líbit ještě víc," řekla slibně a s vibrátorem stále zaraženým hluboko do rodidel odkráčela hrdě do obýváku. Rien se mezitím zvedla na kolena a pokračovala občasnými výpady špičkou jazyka na hrot mého penisu a uváděla mne tak do stavu absolutní blaženosti.

To už se ale ta rusovlasá samice vrátila, v jedné ruce mokrý vibrátor, v druhé důtky. Z očí jí sálala vášeň a omamná vůně její čerstvě vyhoněné píči mne zašimrala v nose.

Krokem šelmy se přiblížila k nohám postele a když se ujistila, že má malá děvka zrovna nesvírá moje přirození v ústech, přetáhla ji vší silou přes vystrčenou zadnici.

Zahlédl jsem, jak se Rien rozšířily oči překvapením a její tlapka sevřela můj úd takovou silou, že mi jiskra rozkoše přeskočila z žaludu přímo do mozku. To nebylo nic proti tomu, když rozvášněná Lucie našroubovala zlatý vibrátor, zvlhčený její vlastní šťávou, do otrokynina zadku a pustila ho na plno. Šok v Rienině obličeji přešel do výrazu naprostého vytržení, ona sama si hladově zasunula můj chvějící se ohon tak hluboko do krku, až jsem špičkou žaludu narazil na její mandle. Pak začala plynule pohybovat celou hlavou v rytmu důtek, dopadajících na celé její pozadí, bičujících nemilosrdně její stehna i kundu a zarážejích rozkmitaný vibrátor ještě hlouběji do jejího análu.

Díky tomu, že jsem promrdal poslední dva dny, byla moje výdrž obdivuhodně dlouhá a já si mohl vychutnat tu nádhernou souhru do všech detailů. Ruce už jsem dávno něměl pod hlavou, nyní svíraly pelest od postele v slastné křeči. Viděl jsem sestřiny rozšířené nozdry, slastně přivírala své smaragdové oči, vypadala jako nádherná šelma. Systematicky uváděla Rienino tělo do jednolité rudé barvy, bičujíc nemilosrdně každý centimetr její hebké pokožky. Prsty se už zase mazlila se svým zbytnělým poštěváčkem, deroucím se z rusé štěrbiny. Vibrátor tiše vrněl v dívčiných útrobách a všichni jsme spěli k bouřlivému orgasmu.

Poznal jsem, že se to blíží. Luciina ruka s bičem už umdlévala, vzduch houstnul, naplněn našimy vzdechy. "Pojď ke mně..., vylížu tě...," vyrazil jsem ze sebe ztěžka směrem k Lucii.

Bez váhání poslechla, rozkročila se nad mým obličejem, viděl jsem, jak se ke mně její tekoucí roztažená škvíra přibližuje, a to už jsem byl jazykem uvnitř, přivítaly mne rozžhavené stěny její vaginy, ochlazované záplavami vonných šťáv a nyní i mým lačným jazykem. Usadila se na mé tváři, nepřestávajíc švihat Rien přes záda. Chybělo mi tak šest vteřin, když Lucka přestala Rien bičovat a udýchaně na ni vykřikla: "Vypadni ty kurvo, dodělám ho sama!"

Moje otrokyně okamžitě poslechla, skutálela se s postele na zem a s táhlým vzlykáním se udělala, majíc snad celou ruku zaraženou hluboko ve své pochvě.

Moje nevlastní sestra se přisála k mému vzpínajícímu se ocasu jako žíznivý ke kohoutku s vodou a počala mne vtahovat ústy do sebe...

Nastal výbuch slunce, miliony hvězd zazářily a rozprskly se, přišlo zatmění. Lucie se nademnou vztyčila, ústy plnými mého semene vyrazila dílem úlevný, dílem vítězný výkřik a její opojená kunda vyronila poslední slzy slasti...

Trvalo mi ještě tři dny, než jsem ze sebe dostal poslední příznaky nachlazení. Byla to pohoda. Vyvaloval jsem se v posteli, obskakován svou otrokyní, která mi plnila, co mi na očích viděla, užíval jsem si jako paša. Lucie s Rien pro mne pořádaly smyslné lesbické show, zakončené většinou skupinovou souloží a hromadným orgasmem.