my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Archiv článků

Rien - 4
Konečně naše zbité, poštípané, podrápané a zneuctěné samičky dorazily ke srubu, s námi v těsném závěsu. Unaveně se svezly na podlahu a takzvaně si lízaly rány. Štípavé šlehy devítiocasou kočkou, kterou jsem si vyndal z auta, je probral zpátky k životu.
Obojek
Mnohokrát jsme tuhle variantu probírali a přesto ani jeden z nás neměl jistotu, jak dnešní večer dopadne. Chtěl jsem poddajnou duši. Takovou, se kterou si můžu užít večer plný zajímavých hrátek stejně jako zajít na pivo a podívat si. On se chtěl podřídit, chtěl být poslušný, ale přesto měl své hranice a rozhodování o sobě samém nechtěl složit do rukou kohokoliv, kdo se zrovna namanul.
Paní a otrok
Období antiky představuje pro úchylnou veřejnost zdroj inspirace odjakživa. Mladá paní, nudící se sama ve vile, když manžel odjel na dlouhou cestu a statný otrok, čerstvě zakoupení na doplnění domácího služebnictva, to je nebezpečná kombinace.
Rien - 3
Pod tvrdou rukou nevlastní sestry se má otrokyně změnila v poslušnou hračku, připravenou vykonat cokoliv by nás napadlo. Za pomoci výchovných výprasků a rafinovaných mučících metod jako trestu za neuposlechnutí, byly v této nádherné dívce násilím udolány poslední zbytky sebevědomí a byla jí vštípena absolutní závislost na svém pánovi, bezbřehá psí oddanost a potlačeno samostatné rozhodování o sobě samé.
Závod
Ležím na břiše s rukama za hlavou. Zpocená a unavená. Vnímám svůj zrychlený dech. Na nahých prsou a stehnech cítím příjemný chlad dlažby. Dvanáct minut na veslařském trenažeru. Jela jsem na maximum. Nemohla jsem víc. Moc bych chtěla porazit ostatní. Být první. V zorném poli mám jen kus podlahy a špičky pánových kanad. Jsem vděčná, že smím ležet.
Každý pátek touto dobou
Učitel Bernát byl v Kamenici stejně váženou osobou jako samotný starosta. Tak jako každý učitel v té době byl obyvateli města považován za sečtělého vzdělance, ke kterému je vždy moudré zajít pro radu. Starší vousatý pán byl vdovcem a o výchovu svých dvou dcer se tak staral zcela sám. Nutno říct, že tak činil s příkladnou důkladností.
Rien - 2
Teprve zpětně jsem si uvědomil neobvyklé štěstí, které mne potkalo. Na to bylo potřeba se napít. "Ani se nehni," přikázal jsem jí a šel zrevidovat bar. Důkladná konzultace s Johnym Walkerem mne obohatila o poznání, že se přede mnou otevřely nedozírné obzory rozkoše a moje fantazie, vybavena novou paletou, počala malovat naturalistické obrazy blízké budoucnosti. Zbývalo jen jediné - uvést sny ve skutečnost. A od toho tu teď byla ona.
Mezi nebem a peklem: První krůčky
Někdo mne pleskl po nahém zadku a já na rozdíl od většiny ostatních novorozenců nezačal brečet. Tím byla moje dráha skoro profesionálního úchyla úspěšně zahájena. Poté, co se ze mne zásluhou filmu Nebe peklo stala hvězda stříbrného plátna, začaly se množit dotazy, jakže to bylo dál. Takže jsem se rozhodl to sepsat – pro zábavu, poučení i výstrahu budoucím generacím. A vlastně i sobě, protože v těchto měsících prožívám jisté BDSM znovuzrození, takže je dobře připomenout si, jak to vlastně začalo.
Lefortovo 38
Fikce, založená na vyprávění člověka, mimořádně dobře obeznámeného s popisovaným prostředím. Lefortovo je jedna z nejznámějších moskevských věznic.
Zajímavá fakta o S/M
Tento text jsem našel na Internetu v mnoha verzích. Jeho původními autory jsou lidé ze sdružení APEX (Arizona Power Exchange) . Považuji ho za velmi zajímavý podklad například pro případ, kdy chcete někomu "zvenčí" vysvětlit, co je to SM.