my jsme ti lidé, před kterými nás rodiče varovali
BDSM.CZ

Archiv článků

Jitřenka a světlonoš
„Tohle prostě nedopadne dobře,“ pomyslel si mladík, který napolo klečel, napolo seděl opřený o box v zešeřelé stáji a spíš cítil, než slyšel nervózní pohyby velkého těla za sebou. Staré koňácké úsloví praví, že když po koni něco chceš, valachovi přikaž, hřebce požádej a s kobylou konzultuj. S černou klisnou nikdo nekonzultoval, zda pokládá za dobrý nápad čekat bezmála dvacet minut nasedlaná v boxu a podle jejího nespokojeného podupávání bylo vidět, že to nepovažuje za dobrý nápad.
Písklata - nejen o mladé krvi na BDSM scéně
Písklata je název organizační skupiny mladých brněnských příznivců BDSM. Už při svém vzniku a propagování prvních akcí přišli otevřeně s filtrováním účastníků podle věku, což vyvolalo poměrně výrazný negativní ohlas především u "starších a pokročilých úchylů". Jak je to s tím věkem a Písklatama vůbec, se ptám tří zakladatelů, Mirka, Nikity a Šeherezády...
Padesát odstínů šedé: Recenze filmu
Kniha i film budí mezi úchyláctvem reakce, u nichž je "rozpačité" označení spíše diplomatické, než věrné. Redakce do kina vyslala Jane, která má z našich spolupracovníků nejspíše nejblíže k cílové skupině. Mladá žena, která se o BDSM dosti zajímá, ale nejedná se o "starou harcovnici". Zároveň je filmovým fanouškem. Co si o tom myslí?